Hocam sence amd mi nvidia mi daha mantikliNvidia istersen Özelleştirildi.
AMD istersen;![]()
ULTIMA-5500 / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
ULTIMA-5500 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. ASUS RTX 3060 6GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Özelleştirmeler;
AMD Ryzen 5 5600 3.5GHZ 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7NM İşlemci
THERMALTAKE SMART SERISI BX1 750W 80+ BRONZE PSU
Ben amd seçerim performans için bazılarının amd düşmanlığı var ben kendim amd kullanıyorum ve sorun yaşamadım şimdiye kadar.6650XT ve 3060 performansı için aşağıdaki videoyu izleyebilirsin.Hocam sence amd mi nvidia mi daha mantikli
Hocam sence amd mi nvidia mi daha mantikli
Sence benim bütçeme göre hangisnden daha cok verim alirim bi tık nvidia ya yatkinim cunku dlss rtx teknolojisi falanHocam ürünün fiyatına göre değişiklik gösterir bence.
Hocam dlss le artiyormu benim nvidia secme sebebim hem DLSS özelliği hemde ışık teknolojisi attiğın ozellestirilmis sistem ilgimi cekti amd icinde özellestirmeleri yaparmisinBen amd seçerim performans için bazılarının amd düşmanlığı var ben kendim amd kullanıyorum ve sorun yaşamadım şimdiye kadar.6650XT ve 3060 performansı için aşağıdaki videoyu izleyebilirsin.
DLSS ile 3060 her iki kartıda geçer FSR ye rağmenHocam dlss le artiyormu benim nvidia secme sebebim hem DLSS özelliği hemde ışık teknolojisi attiğın ozellestirilmis sistem ilgimi cekti amd icinde özellestirmeleri yaparmisin
Gaminggaraj guvenilirmi hocam veya gamingenDLSS ile 3060 her iki kartıda geçer FSR ye rağmen
Güvenilir parçalar da kaliteli Micron altaypısını kullanan crucial kalilteli parçalar kullanılmış.Gaminggaraj guvenilirmi hocam veya gamingen
Hocam sizi fazla rahatsiz ediyorsam ozur dilerim ama sizce unlulerin paylasicagi buyuk indirimli sistemleri bekliyimmi yoksa direkt aliyimmi attigibiz 3060 li sistemiGaming gen iyidir.
Ama GameGaraj'dan ürün dahi almam Ucuz olsun diye giriş seviye kullanıyorlar hep ama game garajda güvenilirdir.
3060 Tİ dururken bence 3060 tercih etmeyin.Hocam sizi fazla rahatsiz ediyorsam ozur dilerim ama sizce unlulerin paylasicagi buyuk indirimli sistemleri bekliyimmi yoksa direkt aliyimmi attigibiz 3060 li sistemi
Özür dilemeye gerek yok ben sorular için buradayım bu aydan sonraki hazır sistemlerin fiyatları belli değil bütün her şey zamlanacak.Hocam sizi fazla rahatsiz ediyorsam ozur dilerim ama sizce unlulerin paylasicagi buyuk indirimli sistemleri bekliyimmi yoksa direkt aliyimmi attigibiz 3060 li sistemi
Tamamdir hoca birsuredir aklim karisikti beni aydinlattiniz gaming genden attiginiz urunu spariş veriyorum oyleyseÖzür dilemeye gerek yok ben sorular için buradayım bu aydan sonraki hazır sistemlerin fiyatları belli değil bütün her şey zamlanacak.
Diğer arkadaşlarında fikrini alın ona göre karar verin çünkü bir kere alacaksınız.Tamamdir hoca birsuredir aklim karisikti beni aydinlattiniz gaming genden attiginiz urunu spariş veriyorum oyleyse![]()