Öneri 15-20 Bin TL Arası PC Önerisi

aresmurfy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar bir süredir kendime sistem toplamak için çalışıyorum. Ve şu an elimde 15-20 bin TL civarında para var. Hazır bir sistem arıyorum. Genel de fps oyunları veya survival hikayesel oyunlar tercih ediyorum. PC de en çok zaman ayıracağım oyun büyük ihtimalle valorant olacak. Valorantta rahatlıkla kliplerimi çekebileceğim darlanmayacak PC önerilerinizi bekliyorum. Alacağım ortalama FPS ile beraber.

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
YouTuberlerin veya forumcularin sistemlerini kovalamani tavsiye ederim. Bayram yakin bir kaç sistem çıkar

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,646
Arkadaşlar bir süredir kendime sistem toplamak için çalışıyorum. Ve şu an elimde 15-20 bin TL civarında para var. Hazır bir sistem arıyorum. Genel de fps oyunları veya survival hikayesel oyunlar tercih ediyorum. PC de en çok zaman ayıracağım oyun büyük ihtimalle valorant olacak. Valorantta rahatlıkla kliplerimi çekebileceğim darlanmayacak PC önerilerinizi bekliyorum. Alacağım ortalama FPS ile beraber.
Önerilebilecek en kaliteli en iyi sistem bu https://www.gaming.gen.tr/urun/1077...r6x-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Anakart asus tuf b550 ile değiştir
Kasa gt301 ile değiştir
Not: Geri verilen parayı almayı unutma asus kampanyası

Ben amd kullanırım dersen manyak bir sistem var oda bu https://www.gaming.gen.tr/urun/2022...dr6-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Hicbir parçasını değiştirmeye gerek yok şimdilik eğer 20k harciyacagim kardeş dersen senin yerinde olsam 1000w asus rog psu yaparım ileride güncellerinde kafam rahat olur psu konusunda

KS

aresmurfy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Alabiliyorsan bu sistemi kaçırma.

Hocam bu bilgisayarın bilindik oyunlarda alacağı FPS i yaklaşık olarak söyler misin (tahminini de)

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,636

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri