- Tepki
- 0
Merhaba, 15 bin lira kadar bütçe ayırabilirim, param altında duruyor ve pek acelem yok. Arkadaşıma bir kaç gün araştırma sonucunda gaming gen üzerinden bilgisayar aldık, siparişin gelmesini bekliyoruz. Gaming gen hem bana yakın, hemde güvenilir diye düşünüyorum ama her firma gibi onun içinde kötü yorumlarda bulunulmuş. Mesela gaming gen gibi itopya vb hazır sistem satan yerler var ve işlemcileri sanıyorum kendi süslü kutuları ile değil, düz karton kutular ile gönderiyorlarmış. Buna da tamamım. Bir toptancı bir yerden mal alırken hepsini orjinal ya da daha doğrusu hepimizin tanıdığı kutusu ya da paketinde almıyor olabilir bende aynı şekilde satışını yaptığım ürünü orjinal paketinde sunmuyorum, adamlara bu kutu yüzünden de bir şey diyemem mesela ama pimpirikli birisiyim ve anlamadığım bir konu olunca çekimser yaklaşıyorum. Gaming net ya da itopya vb gibi varolan siteler hakkında çekimser yaklaşmamın sebebi ise internette okuduğumuz olumsuz yorumlar. İki marka ile alışverişim olmadı, arkadaşıma 20 bin lira bandında sipariş verdik gaming gen üzerinden mesela, tamamıyla güvensiz olsam arkadaşıma "internetten alma" derim. İki firma başta olmak üzere diğer firmaları da kötülemiyorum ya da öyle niyetim yok. Potansiyel alıcı olduğumdan dolayı sizler gibi alıcı olan arkadaşlarıma da danışmak, önerilerini almak istiyorum. İlk kez bu kadar güçlü bir sistem alacağım ve teknolojiyi 10 sene geriden takip ettiğimden dolayı bazı konuları çok didikliyor olabilirim, maruz görün.
Size iki sorum var;
İstanbul içi nerelere bakmam gerekli, bu yönde öneriniz var mı?
15 bin lira bandında şu an bir sistem alacak ya da toplayacak olsam, ne önerirsiniz?
Eklemek istediğiniz bir şeyler olursa ve tek toplama ya da hazır alma konusunda vs önerilerinizi, görüşlerinizi bekliyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. İyi günler.
Size iki sorum var;
İstanbul içi nerelere bakmam gerekli, bu yönde öneriniz var mı?
15 bin lira bandında şu an bir sistem alacak ya da toplayacak olsam, ne önerirsiniz?
Eklemek istediğiniz bir şeyler olursa ve tek toplama ya da hazır alma konusunda vs önerilerinizi, görüşlerinizi bekliyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. İyi günler.