Nerde hocam alalım hemenAlınmaz hocam , 0 var aynı fiyata.
Hocam 15 k ya onerebilceginiz sistem varmı hazırAlınmaz dostum. İnno Twin 2x RTX 3000 serisinin en kötü modellerinden biri. Ayrıca anakart falan çok iyi değil.
PCH Hero var. Attığın sistemden işlemci olarakta iyi ekran kartı olarakta iyi.Hocam 15 k ya onerebilceginiz sistem varmı hazır
15k ya 2. el mantıklımı? Aynı sistemin daha iyisi aynı fiyata ve 0 hali varken.Önerilen hero sistemi tercih edin derim ama nvidia gpu istiyorum derseniz bu sistem sizin attığınızdan daha mantıklı bir tercih olur.
![]()
NOVA-DUAL3060 / INTEL I5-12400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 OC 8GB WHITE / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
NOVA-DUAL3060 oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Hocam sanki işlemcisi bı tık yükseltilebilir gibi geldi bide çok ısınma yaparmı15k ya 2. el mantıklımı? Aynı sistemin daha iyisi aynı fiyata ve 0 hali varken.
Srok fan iş görürmü bilmem. İşlemci yükseltilemez çinkü i7 11. İ9 11. Nesile yükseltme yapman gerekir buda iyi değil. Yani 5500+3060 sistem daha mantıklı. Seni bi konuya etiketledim ordan bak.Hocam sanki işlemcisi bı tık yükseltilebilir gibi geldi bide çok ısınma yaparmı
Stok fan iş görecektir. Kasadaki hava sirkülasyonu iyi değilse ufak ısınmalar sağlayabilir ancak dert olduğunu düşünmüyorum. İşlemciler yeterli.Hocam sanki işlemcisi bı tık yükseltilebilir gibi geldi bide çok ısınma yaparmı