150-200€ Klavye ve mouse önerisi

eyyupakbas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar RTX 3070, Ryzen 5 5600X, klavye ve mouse dışında tüm parçaları aldım, genellikle CS-GO, COD Warzone tarzı oyunlar oynuyorum bütçem 150-200 € aklıma takılan birkaç şey var sizin fikirlerinizi merak ediyorum, elim büyük olduğu için küçük mouse kullanamıyorum ve kabloları çok sinirimi bozuyor, kablosuz mouselarda gecikme sorunu veya başka sorunlar yaşanıyor mu önerir misiniz? Klavyede ise red switch mekanik almak istiyorum önerileriniz nelerdir? Teşekkürler. 

Genellikle https://www.amazon.de burdan alışveriş yapıyorum

KS

eyyupakbas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yani tepkime süresi olarak ve pil şarj durumu konusunda oyun oynarken uğraşmayın diye şahsen benim tercihim değil.Size önerdiğim ürünün bir önceki versiyonu olan Deathadder Elite versiyonunu 4 Yıldır kullanıyorum ve en ufak bir sorun yaşamadım RGB olarakta gayet sağlıklıdır.

Klavye diğer switchlerden farklı olarak OPTİK switchlere sahip bu segmentte rakibi Steelseries APEX PRO ürünüdür ki o üründe 220$ civarında satılıyor.Corsair yeni bir klvaye üretti optik switchlere sahip ama oda 200$ olarak satışa sunulacağını tahmin ediyorum.Bu klavye tercihiniz çok mantıklı olacaktır.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri