Ne tarz oyunlar oynuyorsunuz ekran kartınız nedir ?150 liraya ne önerirsiniz korku temalı olmasın birde steam'den olursa daha iyi olur.
Aksiyon rol yapma ama oyun oynamaya yeni başladım için diğer türlerede açığım bir tek korku türünü sevmiyorum ekran kartım rx6700xtNe tarz oyunlar oynuyorsunuz ekran kartınız nedir ?
Ark la slime rancherı biliyorumdum scrap mechanic'e bı bakayım yorumunuz için teşekkürlerScrap mechanic, slime rancher ve ark belki sevebilirsiniz
Bakmayın çok kötü oyun Mafia 1 ve 2 oynayın 3 ün hikayeye katkısı yok zararı var.mafya 3 e bakıcam
Teşekkürler hocam mafia 1 oynasam oyunun grafikleri göz ağrıtır mı ?Bakmayın çok kötü oyun Mafia 1 ve 2 oynayın 3 ün hikayeye katkısı yok zararı var.
Hepsi Definitive Edition hocam görüntü olarak hepsi iyi.Teşekkürler hocam mafia 1 oynasam oyunun grafikleri göz ağrıtır mı ?
Şu an steam da zaten indirim var ayın 5 e kadar o yüzden gidip kampanyalara bakabilirsin. Hoşuna hangisi giderse zevkine hangisi iyi giderse onu satın alabilirsin. Bu arada Epic gamede de oyunlar indirimde bilgin olsun150 liraya ne önerirsiniz korku temalı olmasın birde steam'den olursa daha iyi olur.
Rdr 2 gördüğüm gibi aldımRed Dead Redemption 2 indirimde hala, oynamadıysan fiyatına kesinlikle değer.
God Of WarAksiyon rol yapma ama oyun oynamaya yeni başladım için diğer türlerede açığım bir tek korku türünü sevmiyorum ekran kartım rx6700xt
Gujian3.150 liraya ne önerirsiniz korku temalı olmasın birde steam'den olursa daha iyi olur.
muhtemelen farkında değiller, ben de aldım.High On Life, bugün çıkış yapan ve de fiyatının değişeceğini düşündüğüm bir oyun. İlginizi çekerse fiyatı artmadan alabilirsiniz.
Hikayesi var mı ?High On Life, bugün çıkış yapan ve de fiyatının değişeceğini düşündüğüm bir oyun. İlginizi çekerse fiyatı artmadan alabilirsiniz.
Hayırlı olsun.muhtemelen farkında değiller, ben de aldım.
Hikayesi var ama ne derecede etkili, hikaye odaklı inanın bilmiyorum.Hikayesi var mı ?