Link atabilir misiniz?royal kludge rk61 triple mod
https://www.amazon.com.tr/RK-ROYAL-KLUDGE-Bluetooth-kahverengi/dp/B09H6GY3LNLink atabilir misiniz?
HyperX markası bildiğim güzel bir marka ama diğerlerini hiç duymadım. HyperX'ede bütçem yetmiyo peki bu klavye nasıl? Birde green switch ilk defa duyuyorum nasıldır? Bu arada başka önerebileceğiniz varsa öneri yapabilirsiniz.https://www.amazon.com.tr/RK-ROYAL-KLUDGE-Bluetooth-kahverengi/dp/B09H6GY3LN
bütçeyi biraz arttırsanız bu güzel
![]()
FEKER IK65 mekanik klavye RGB 3 modu kablosuz destek 65% 4000mah PBT keycaps Bluetooth 2.4G conta topuzu Faker ik65 - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
biraz daha arttırsanız bu var
![]()
HyperX Alloy Origins 65 Red Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Alloy Origins 65 Red Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Origins 65 Red Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hocam duymadınız diye kötü olmuyorHyperX markası bildiğim güzel bir marka ama diğerlerini hiç duymadım. HyperX'ede bütçem yetmiyo peki bu klavye nasıl? Birde green switch ilk defa duyuyorum nasıldır? Bu arada başka önerebileceğiniz varsa öneri yapabilirsiniz.
![]()
Razer BlackWidow V3 Tenkeyless Green Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer BlackWidow V3 Tenkeyless Green Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer BlackWidow V3 Tenkeyless Green Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
yaw deme şu mk61i benden öneriyordumda feker varken asla alınmazmk61
balll gibi ball
hocam duymadınız diye kötü olmuyor
hyperxinde bir sürü kötü ürünü var
Kötü diye birşey demedim zaten ilk defa duyuyorum birde tasarımları hoşuma gitmedi. RGB olmaması dezavantaj peki Attığım klavye nasıl?hocam duymadınız diye kötü olmuyor
hyperxinde bir sürü kötü ürünü var
attıklarım çok çok daha iyi
hocam ben beyaz aradığımdan tek seçeneğim bu :/yaw deme şu mk61i benden öneriyordumda feker varken asla alınmaz
abs keycaps optik switch...
kötü hocam.Kötü diye birşey demedim zaten ilk defa duyuyorum birde tasarımları hoşuma gitmedi. RGB olmaması dezavantaj peki Attığım klavye nasıl?
Feker ık65 miss gibi royal kluddge rk61 miss gibihocam ben beyaz aradığımdan tek seçeneğim bu :/
:dyada rampage oarvus JDLNAŞFKWLCM
Şuan gamepower warlock compact kullanıyorum 4 yıl oldu tuşlar çift basmaya başladı değiştirme vakti geldi.yada rampage oarvus JDLNAŞFKWLCM
Başka önerebilir misiniz veya o attığım razer alınır mı?Feker ık65 miss gibi royal kluddge rk61 miss gibi
:d
onu dalga geçme amaçlı yazmışŞuan gamepower warlock compact kullanıyorum 4 yıl oldu tuşlar çift basmaya başladı değiştirme vakti geldi.
Feker ık65, royal kludge RK61 triple, Gamakay MK61Merhaba 1500-1600TL arası mekanik klavye önerebilir misiniz? Blue switch olmasın. Numpad olması şart değil.
Kötü