1500₺ bütçeyle sıfır monitör mü almak daha mantıklı 2.el mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Simsekgame

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cvp: mönitör

Hocam selamlar saygılar, öncelikle monitörde in beklentileriniz önemli, çoğunluk olarak Fps rekabetçi oyunlar mı yoksa hikaye tabanlı oyunlar mı oynuyorsunuz? Fps oyunları ağırlıklı ise ona göre 1500 TL verip 75 Hz sıfır alana kadar 1500 TL ye 2. Elde temiz bir 144 Hz monitör sizin için çok daha sağlıklı olur. Önerim monitörde beklentiniz belirtmek ve forumda ki arkadaşların tavsiyesi üzerine hareket etmek

AgahBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94

Günümüzde artık güç kaynağı hariç diğer bütün bileşenleri 2.elde alıyorum. Sistemi emanet edeceğim için onu direk sıfır alıp geçiyorum. Monitör alırken piksel ve hayal görüntü var mı diye kontrol ederim. Bir sorun yoksa güzel pazarlık ile alırım.

Amael

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

Aman diyeyim geçikme süreside çok önemli hocam 1ms olmasına dikkat edin

KS

Fırat5656

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: mönitör

Simsekgame' Alıntı:
Hocam selamlar saygılar, öncelikle monitörde in beklentileriniz önemli, çoğunluk olarak Fps rekabetçi oyunlar mı yoksa hikaye tabanlı oyunlar mı oynuyorsunuz? Fps oyunları ağırlıklı ise ona göre 1500 TL verip 75 Hz sıfır alana kadar 1500 TL ye 2. Elde temiz bir 144 Hz monitör sizin için çok daha sağlıklı olur. Önerim monitörde beklentiniz belirtmek ve forumda ki arkadaşların tavsiyesi üzerine hareket etmek

Hem fps hem hikaye hem filim her işimi görsün yani

AgahBey' Alıntı:
Günümüzde artık güç kaynağı hariç diğer bütün bileşenleri 2.elde alıyorum. Sistemi emanet edeceğim için onu direk sıfır alıp geçiyorum. Monitör alırken piksel ve hayal görüntü var mı diye kontrol ederim. Bir sorun yoksa güzel pazarlık ile alırım.

Sıkıntı şu garantili bile olsa servise gönderdiğinizde ücret kimin adına fatura edilmişse onun hesabına yatırılıyor

AgahBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
RE: Cvp: mönitör

Fırat5656' Alıntı:
Simsekgame' Alıntı:

Hem fps hem hikaye hem filim her işimi görsün yani

AgahBey' Alıntı:

Sıkıntı şu garantili bile olsa servise gönderdiğinizde ücret kimin adına fatura edilmişse onun hesabına yatırılıyor

öyle bir durum hiç yaşamadım. Apple, Corsair,MSI gibi firmalarda bu sorunu hiç yaşamadım. İade durumunda sadece şirket adına ise sıkıntı olur. İade faturası şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri