1500 tl civari 2. el mönitör almak mı yoksa sıfır almak mi ???
Simsekgame' Alıntı:Hocam selamlar saygılar, öncelikle monitörde in beklentileriniz önemli, çoğunluk olarak Fps rekabetçi oyunlar mı yoksa hikaye tabanlı oyunlar mı oynuyorsunuz? Fps oyunları ağırlıklı ise ona göre 1500 TL verip 75 Hz sıfır alana kadar 1500 TL ye 2. Elde temiz bir 144 Hz monitör sizin için çok daha sağlıklı olur. Önerim monitörde beklentiniz belirtmek ve forumda ki arkadaşların tavsiyesi üzerine hareket etmek
AgahBey' Alıntı:Günümüzde artık güç kaynağı hariç diğer bütün bileşenleri 2.elde alıyorum. Sistemi emanet edeceğim için onu direk sıfır alıp geçiyorum. Monitör alırken piksel ve hayal görüntü var mı diye kontrol ederim. Bir sorun yoksa güzel pazarlık ile alırım.
Fırat5656' Alıntı:Simsekgame' Alıntı:Hocam selamlar saygılar, öncelikle monitörde in beklentileriniz önemli, çoğunluk olarak Fps rekabetçi oyunlar mı yoksa hikaye tabanlı oyunlar mı oynuyorsunuz? Fps oyunları ağırlıklı ise ona göre 1500 TL verip 75 Hz sıfır alana kadar 1500 TL ye 2. Elde temiz bir 144 Hz monitör sizin için çok daha sağlıklı olur. Önerim monitörde beklentiniz belirtmek ve forumda ki arkadaşların tavsiyesi üzerine hareket etmek
Hem fps hem hikaye hem filim her işimi görsün yani
AgahBey' Alıntı:Günümüzde artık güç kaynağı hariç diğer bütün bileşenleri 2.elde alıyorum. Sistemi emanet edeceğim için onu direk sıfır alıp geçiyorum. Monitör alırken piksel ve hayal görüntü var mı diye kontrol ederim. Bir sorun yoksa güzel pazarlık ile alırım.
Sıkıntı şu garantili bile olsa servise gönderdiğinizde ücret kimin adına fatura edilmişse onun hesabına yatırılıyor