Kablo zorunlu mu ?Max bütce 1500tl bu para ile en iyi hangi kablolu mouse alabilirim
şart değil illa kablolu bu mouse a baktım ama bazıları iyi değil falan diyo forumlardaKablo zorunlu mu ?
![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
onu da düşünüyorum ama diyolar 8k hz de sıkıntı falan oluyomuş birde indirim beklemeli miyim bu mouse için https://www.gaming.gen.tr/urun/3319...aL1PpuoRKNi8yYRf-WQy1pybDOc7M344iAtZhi8gH_LCQ ama bi mouse a 2k verdikten sonra kablosuz daha iyi olurbiraz daha ekle razer viper 8khz al bence
razer deathadder v2 pro kullanıyorum harika ya tek bir eksisini görmedim daha iyisi ne olabilir bilmiyorum ama muazzam benceMax bütce 1500tl bu para ile en iyi hangi kablolu mouse alabilirim
hocam o benim bütçemi aşıyor akakçe de bile 2700razer deathadder v2 pro kullanıyorum harika ya tek bir eksisini görmedim daha iyisi ne olabilir bilmiyorum ama muazzam bence
pardon bian aldığım fiyat geldi aklıma boşluk bulunup yazmışımhocam o benim bütçemi aşıyor akakçe de bile 2700
ne zaman aldınızpardon bian aldığım fiyat geldi aklıma boşluk bulunup yazmışım![]()
yanlışlıkla açtım silinmiyoriki ayrı konu açmak yerine tek konu açabilirsiniz, hatta 3 tane açmışsınız
Eylül gibiydi sanırımne zaman aldınız