- Tepki
- 2,986
Bütçe Artamaz hatta daha uygun iyi olur %60 veya tkl istiyorum sadece
Mekanik yok mu?![]()
SteelSeries Apex 3 TKL RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Apex 3 TKL RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Apex 3 TKL RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.505,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mekanik yok mu?
1500 bütçem varken rampage veya redragon almak bilemedim![]()
Redragon Dark Avenger K568RGB-2 Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon Dark Avenger K568RGB-2 Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon Dark Avenger K568RGB-2 Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Rampage KB-R135 PARVUS Kablolu Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage KB-R135 PARVUS Kablolu Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage KB-R135 PARVUS Kablolu Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.655,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
kalitelerini bilmiyorum.
Bu bütçede Sizin istediğiniz özelliklerden yok.1500 bütçem varken rampage veya redragon almak bilemedim
Hocam linkleri tek tek atar mısınız çalışmıyorBu bütçede Sizin istediğiniz özelliklerden yok.
Bunları önerebilirim çok iyi markadadır ve bu sizin belirtiğiniz özelliklerde bu işi yapıyorlar.
EPOMAKER SKYLOONG SK61 61 Tuşlar Sıcak Değiştirilebilir Mekanik Klavye RGB Arkadan Aydınlatmalı, NKRO, suya dayanıklı, Win/Mac/Oyun için C Tipi Kablo (Gateron Optik Mavi, Panda) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
EPOMAKER SKYLOONG SK61 61 Tuşlar Sıcak Değiştirilebilir Mekanik Klavye RGB Arkadan Aydınlatmalı, NKRO, suya dayanıklı, Win/Mac/Oyun için C Tipi Kablo (Gateron Optik Mavi, Panda) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
1.Hocam linkleri tek tek atar mısınız çalışmıyor
Gateron switch emin olamadım1.
2.
3.
4.
EPOMAKER SKYLOONG SK61 61 Keys Hot Swappable Mekanik Klavye, RGB Arka Kısımlı, NKRO, IP6X Su Geçirmez, Tip C Kablo Win/Mac/ps5 (ABD Düzeni) (Gateron Optik Siyah, Siyah) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
EPOMAKER SKYLOONG SK61 61 Keys Hot Swappable Mekanik Klavye, RGB Arka Kısımlı, NKRO, IP6X Su Geçirmez, Tip C Kablo Win/Mac/ps5 (ABD Düzeni) (Gateron Optik Siyah, Siyah) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Ama işte Türkçe değil sorun orda.
Bu bütçede maalesef öyle.En iyisi normal almak
1500e alınmaz gibi 1 ay önce asus rog strix rx felan vardı o bile 2000 olmuşBu bütçede maalesef öyle.
Maalesef fiyatlar çok arttı.1500e alınmaz gibi 1 ay önce asus rog strix rx felan vardı o bile 2000 olmuş