Çözüldü 1500 TL TKL Red / Brown Switch Kablosu Klavye Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AranelCiryatan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
159
Arkadaşlar selam,

Aslında başlıkta yazdığım gibi 1500 TL'ye kadar,
TKL ya da yön tuşu olan %60,
RGB aydınlatma olacak ve yazılım ile renkler ayarlanabilecek. Örnek CS:GO girince sadece çalışan tuşların ışıkları yanacak,
Red Switch ya da brown olabilir. Mavi istemiyorum,
Kablosuz olmalı.

Önerilerinizi bekliyorum. 2. el ürünleri de değerlendirebilirim.

Normalde Redragon K621 düşünyordum ama olumsuz yorumları fazla maalesef.

KS

AranelCiryatan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
159
KS

AranelCiryatan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
159
Bütçenin biraz üzerine çıkıp Cooler Master CK721 sipariş ettim bakalım. Türkçe Layout buldum onu sipariş ettim. Bakalım yarın gelir inş.

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Aldığın modele benzer Bangood'daki custom klavye modelleriyle birebir. Ama şimdi oradan board ayrı keycaps ayrı switch ayrı derken yine kaliteli bir şey istesen aynı fiyata falan geliyor. Zaten Cooler Master da bir çok alanını modlamaya açık bırakmış klavyeyi. Daha sonrasında bence Custom bir kablo al ya da kendin yap. Ben de ilk mekanik klavyemi hediye alınca çok özenip kendim kablosuz hale getirerek custom kablo yaptım. Güzel bir uğraşı ve görsellik olur senin için.

29.jpg

KS

AranelCiryatan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
159
Klavye geldi. Öncelikle kırmızı switchlerin de kesinlikle çok sessiz ve çok yumuşak bir hissiyatı olduğunu söylemeliyim. Aşağıda benim için artıları ve eksileri sıralıyorum.

+Eşimin bilgisayarında Motospeed klavye kullanıyoruz ve mavi switch o baya sesli.
+Klavyenin boyutları tam istediğim gibi kucağıma alıp rahatlıkla kullanabiliyorum.
+Aydınlanma çok güzel ve Cooler Master'ın software ile 4 profil ayarlayabiliyor. Ben FPS, akşam, gündüz ve led kapalı olacak şekilde 4 profil yaptım gayet güzel geçiş yapılabiliyor.
+2.4 GHz çok hızlı bağlanıyor ve kesinlikle bir gecikme vs yok
+Sağ üstteki çevirmeli butonu istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz.
+3 farklı BT cihazı tanımlayabiliyorsunuz ve tek tuş ile aralarında geçiş yapabiliyorsunuz.

-Ağır :) içinde batarya olması nedeniyle ürün baya bi ağır
-2.4 GHz'de kapsama alanı biraz kısa. Bende sorun olmuyor PC dibinde kullanıyorum zaten ama biraz uzaktan TV falan bağlamak isteyenlerde sorun olabilir.
-Oyunlar ile entegre ışıklandırma yok yada ben bulamadım. (Razer'da mesela oyunlar ile entegrasyon var)

Ekli dosyayı görüntüle 1524423

307632279_767381357879234_2371751684080985191_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri