Öneri 1500Tl Civarında Kulaklik

ByDrago

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
41
arkadaşlar merhaba bütçem 1500 tl en verim alabileceğim kulaklık arıyorum üzerine bir miktar çıkabilirim. Ped kısımı kumaş olursa süper olur bütün tavsiyelerinizi bekliyorum. fps oyuncusum cs pubg ayak sesi benim için çok önemli. kablolu veya kablosuz herşeye açığım farketmez.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Oyun için fiyatına göre en iyilerinden bütçen çıkarsa eğer bakmanı öneririm

Buna da bakmanı öneririm

KS

ByDrago

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
41
Oyun için fiyatına göre en iyilerinden bütçen çıkarsa eğer bakmanı öneririm

Buna da bakmanı öneririm
Teşekkür ederim dostum değerlendireceğim

kerem24

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
arkadaşlar merhaba bütçem 1500 tl en verim alabileceğim kulaklık arıyorum üzerine bir miktar çıkabilirim. Ped kısımı kumaş olursa süper olur bütün tavsiyelerinizi bekliyorum. fps oyuncusum cs pubg ayak sesi benim için çok önemli. kablolu veya kablosuz herşeye açığım farketmez.
Baska yerlerdede arkadaslara yazdik kulakliktan cok ses kartı almaya calisin ve ekolayzer en onemlisi en iyi sekilde ses kascam diyorsaniz

Son düzenleme:
KS

ByDrago

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
41
Baska yerlerdede arkadaslara yazdik kulakliktan cok ses kartı almaya calisin ve ekolayzer en onemlisi en iyi sekilde ses kascam diyorsaniz
evet ses kasmak amacım cs ve pubg oynuyorum özellikle pubgde ayak sesleri çok az geliyor genel sesi açınca busefer silahların sesleride çok çıkıyor kulak zarımı patlatacak ayak sesini duyalım diye

kerem24

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
evet ses kasmak amacım cs ve pubg oynuyorum özellikle pubgde ayak sesleri çok az geliyor genel sesi açınca busefer silahların sesleride çok çıkıyor kulak zarımı patlatacak ayak sesini duyalım diye
Aslinda baslı olursa silah bomba gibi sesler ayak sesini kapatiyor ayak sesi digerlerine nazaran siddetli olmadigi icin duyulmuyor ama kaliteli ekolayzer kullanirsan tizleri iyi hissettigin gibi tizler basa gore bomba silah sesi ayak sesi ne varsa sesleri kendi alanına gore daraltıyo neyin nerde oldugunu net duyuyorsun bas ise sesi yayıyor denemistim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri