Mouse- Razer Deathadder v2 mini1.5 k bütce ayardım .
klavye mini olmasın ışıklı falan , kulaklık mouse ped yazar mısınız. Malum knightta ctrl para sıkıştırmak lazım
Tuf m3de sorun yaşayan çokmouse
Asus TUF Gaming M3 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming M3 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming M3 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.587,27 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
kulaklık
Razer Kraken X Lite RZ04-02950100-R381 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Kraken X Lite RZ04-02950100-R381 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Kraken X Lite RZ04-02950100-R381 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
klavye olarak bütçe az
Hayırrazer yerine rival 3 daha iyi olur bence
Klasse mousepad+preo mg51mouse ile kulaklık sipariş verdim . klavye ile mouse ped kaldı
Sarftech t60 var sadece full size membran varklavye kaldı 450 tl kaldı
Hayırlı olsunhepsi sipariş verilmiştir teşekkürler.
bende şuan bu 1 kez servise verdim sağa sola kendi kendine atıyordu yenisini verdiler şimdi yine bozulduTuf m3de sorun yaşayan çok