S.s 3 tkl s.s rival 3 güzel kombo fiyatı çok az aşıyor1500 TL toplam bütçede mouse + klavye önerilerinizi bekliyorum. Sessiz switch olursa daha güzel olur
Bu markaya bu parayı vermem ama teşekkürler öneri için![]()
Gamepower Saber RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Saber RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Saber RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bende bu var alırken çok kötülediler.
Ama mükemmel çalışıyor görsel şölen![]()
Teşekkürler mekanik klavye için fiyatı çok yüksekS.s 3 tkl s.s rival 3 güzel kombo fiyatı çok az aşıyor
Mekanik değilBu markaya bu parayı vermem ama teşekkürler öneri için
Teşekkürler mekanik klavye için fiyatı çok yüksek
Bu markaya bu parayı vermem ama teşekkürler öneri için
Bu arada mekanik klavye içinde baya uygun genelde mekanikler 1500 den sonra başlıyorBu markaya bu parayı vermem ama teşekkürler öneri için
Mmembran klavye için yazıcaktım, yanlış olmuşMekanik değil
Apex 3 mekanik değil bu arada. Klavyeye mi önem veriyorsunuz fareye mi ? Aşağıda ki tarz önerebilirim. Klavyenin yetkili satıcısı , hem de mekanik klavye.Bu markaya bu parayı vermem ama teşekkürler öneri için
Tr dede var https://www.akakce.com/klavye/en-uc...osuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1862162977.htmlİtopyadan Hyperx Haste(Kendimde Kullanıyorum gayet iyi)
Çoğu kişi yurtdışını sorun ediyor ama sorun olmazsa
Royal Kludge rk61
Yurtdışı olmuycaksa
Hızlı tepki versin diyorsanız
Apex 3 Tkl
Uzun dayansın mekanik olsun diyorsanız
Redragon k552
Rtingsin yaptığı testlere göre
Royal Kludge rk61 12 ms
Apex 3 tkl 10 Ms
Redragon 27 Ms
apex 3 membran royal kludge mekanik. Yurtdışı sorun olmuycaksa royal kludge ama plus(+) olan modeli. Redragon oyunlar için biraz yavaş
Artık bende kullanıyorum.İtopyadan Hyperx Haste(Kendimde Kullanıyorum gayet iyi)
Çoğu kişi yurtdışını sorun ediyor ama sorun olmazsa
Royal Kludge rk61
Yurtdışı olmuycaksa
Hızlı tepki versin diyorsanız
Apex 3 Tkl
Uzun dayansın mekanik olsun diyorsanız
Redragon k552
Rtingsin yaptığı testlere göre
Royal Kludge rk61 12 ms
Apex 3 tkl 10 Ms
Redragon 27 Ms
apex 3 membran royal kludge mekanik. Yurtdışı sorun olmuycaksa royal kludge ama plus(+) olan modeli. Redragon oyunlar için biraz yavaş
Logitechin orijinal modeli, bence değerlendirilebilir ikisi.![]()
Logitech K835TKL kablolu mekanik klavye anahtar kap 84 küçük tuşlar Esports oyun dizüstü - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Ekli dosyayı görüntüle 18225
ÇÜŞ. İki katından pahalı bu. Hem plus olmayan düz modeli hemde 1600 tl. Almayın aldırmayın bu fiyata. Yurtdışından alcaksa bu klavye 700 bandında be, plus modeli bile 1100 lira
Gamakay daha iyi olabilir çünkü optik switchArtık bende kullanıyorum.
Logitechin orijinal modeli, bence değerlendirilebilir ikisi.
Kodlardan yararlanamadım. Ücretsiz mouse pad seçtim yanına bir de 80×30 cm. Direkt posta seçince 1200 liraya çıktı ikili için maliyetHatta şöyle yapın. Banggood üzerinde bu klavyede güzel bir indirim var bide yeni kullanıcı indirimi var 70 tl 1000 tlye Geliyor
https://tr-m.banggood.com/GAMAKAY-M...Y-v0UGQ8AfHFbXWm_aCthl4mToro25_xoCOpEQAvD_BwE
Baya iyi bir klavye optik switch olması hızlı yapıyor.
bütçe azıcık artarsa Mouse hyperx haste
Artmassa razer viper mini.
hyperx haste akakçede 800 bandında gözüküyor ama itopyada 650
O kadar olmaması lazım. Kodu kullanmadanda 2 tl gönderimi var 1050 tl felan oluyor. Yine iyi fiyatı eğer bütçenizi biraz zorlayabilirseniz veya aceleniz yoksa bu klavyeyi kaçırmadan almanız ve mouseyi sonra alıp iyi bir mouse ile comp yapmanızKodlardan yararlanamadım. Ücretsiz mouse pad seçtim yanına bir de 80×30 cm. Direkt posta seçince 1200 liraya çıktı ikili için maliyet
Free gift seçtiğim için oluyormuş iptal ettim onu. Yellow switch 1048 TLO kadar olmaması lazım. Kodu kullanmadanda 2 tl gönderimi var 1050 tl felan oluyor. Yine iyi fiyatı eğer bütçenizi biraz zorlayabilirseniz veya aceleniz yoksa bu klavyeyi kaçırmadan almanız ve mouseyi sonra alıp iyi bir mouse ile comp yapmanız
Yellow en hızlısı diyebilirim. Optik switchler genelde yellow tercih edilir ve rede yakın bir hissiyatı var hem hot swap klavye olduğu için bozulursa kolayca değiştirisiniz switchleri. Mesela kola döktünüz 3-4 tanesi bozuldu. Gateron optik sarılar 10lusu 100 lira felan. 3-4 tuş için büyük masrafdan kurtulursunuzFree gift seçtiğim için oluyormuş iptal ettim onu. Yellow switch 1048 TL
Brown 989 TL oluyor. Hangi rengi önerirsiniz
Teşekkürler, beyaz modelini yellow switch ile alıyorum o zaman. Siyah rengi de aklımı çeliyor ama beyaz daha şık olur herhaldeYellow en hızlısı diyebilirim. Optik switchler genelde yellow tercih edilir ve rede yakın bir hissiyatı var hem hot swap klavye olduğu için bozulursa kolayca değiştirisiniz switchleri. Mesela kola döktünüz 3-4 tanesi bozuldu. Gateron optik sarılar 10lusu 100 lira felan. 3-4 tuş için büyük masrafdan kurtulursunuz
Hayırlı olsun. Yurtdışından geldiği için biraz geç gelebilir bide isterseniz biraz yurtdışından ürün alma hakkında bilgi edinip alın biraz araştırın. 1000 liralık üründe türkiye direkt posta seçerseniz sorun olmaz ama yinede bakınTeşekkürler, beyaz modelini yellow switch ile alıyorum o zaman