60.000 TL ve üstü 150K'lık Sistem Önerisi

mhmtemre

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
İşlemci
Ryzen 7 9700x
Ekran Kartı
Rtx 5070 ti
Merhabalar, render ve modelleme için bilgisayar toplamak istiyorum. Ekran kartını 5070 ti olarak işlemciyi de ryzen 7 9700x düşünmüştüm. Ama gördüğüm kadarıyla 5080'li bir sistem de toplanabiliyor. Toplayacağım sistemi yaklaşık 2 sene kadar kullanacağım yükseltmek istediğim zaman da belirli parçaları yükseltip aynı kasa üzerinden devam etmeyi hedefliyorum. Bundan dolayı sizden yardım istemeye karar verdim. Bütçem yaklaşık olarak 150k bandında olacak. Kasa haricinde de 2 tane monitör istiyorum. Monitör bütçem ise 30k. Yardımlarınızı bekliyorum, iyi akşamlar diliyorum. (Ekleme olarak 64 GB ram istiyorum.)

Son düzenleme:

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
Merhabalar, render ve modelleme için bilgisayar toplamak istiyorum. Ekran kartını 5070 ti olarak işlemciyi de ryzen 7 9700x düşünmüştüm. Ama gördüğüm kadarıyla 5080'li bir sistem de toplanabiliyor. Toplayacağım sistemi yaklaşık 2 sene kadar kullanacağım yükseltmek istediğim zaman da belirli parçaları yükseltip aynı kasa üzerinden devam etmeyi hedefliyorum. Bundan dolayı sizden yardım istemeye karar verdim. Bütçem yaklaşık olarak 150k bandında olacak. Kasa haricinde de 2 tane monitör istiyorum. Monitör bütçem ise 30k. Yardımlarınızı bekliyorum, iyi akşamlar diliyorum.
sadece kasa bütçesi 150k ise
güzel bir 5080 sistem toplanabilir

peşin mi taksitli mi alacaksınız
taksitli ise minimum kaç taksit düüşünüyorsunuz
hangi kredi kartları var

KS

mhmtemre

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
sadece kasa bütçesi 150k ise
güzel bir 5080 sistem toplanabilir

peşin mi taksitli mi alacaksınız
taksitli ise minimum kaç taksit düüşünüyorsunuz
hangi kredi kartları var
Hocam, her kredi kartı var. Taksitli olarak düşünmedim çok bi fark oluyor mu? Peşin fiyatı olarak düşünmüştüm

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
Hocam, her kredi kartı var. Taksitli olarak düşünmedim çok bi fark oluyor mu? Peşin fiyatı olarak düşünmüştüm
değişken bir durum

bazen 100 k ya peşin bulduğun ürün taksitli 120k
oluyor

aradaki fiyat farkı çok değmez

bazen 3-4 k oynayabiliyor
6-9 taksit alabiliyorsun
burada değer diyebiliyorsun
veya nakit bütçen sınırlarda iken 6-9 taksite bu az fiyat farkından dolayı biraz daha bütçe genişletebiliyorsun

KS

mhmtemre

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
değişken bir durum

bazen 100 k ya peşin bulduğun ürün taksitli 120k
oluyor

aradaki fiyat farkı çok değmez

bazen 3-4 k oynayabiliyor
6-9 taksit alabiliyorsun
burada değer diyebiliyorsun
veya nakit bütçen sınırlarda iken 6-9 taksite bu az fiyat farkından dolayı biraz daha bütçe genişletebiliyorsun
Hocam, peşin olarak alıcam.

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
482
DAHA MANTIKLISI CIKARMI BİLMEM :d

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
Dostum bana instagram yaz sana detaylı profesyonel biçimde sistem toplayıp atayım buradan atacağımı ama bana ne hikmetse bildirim gelmiyor mesajlara girip bakmazsam haberim olmuyor oradan da yaz buradan ve oradan bilgi aktarımı yapacağım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri