15bin tl bütçem mevcut paramın tam hakkını verecek bir telefon arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
hocam biri de aklıma durmadan poco x5 pro al diye karpuz kabuğu sokuyor ne düşünüyorsunuz![]()
Samsung Galaxy S21 FE 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy S21 FE 128 GB fiyatları 17.836,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Samsung Galaxy S21 FE 128 GB özelliklerini incele, 124 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Alınabilir duruyorhocam biri de aklıma durmadan poco x5 pro al diye karpuz kabuğu sokuyor ne düşünüyorsunuz
mâlum biliyorsunz 26 martta yanlış hatırlamıyorsam 350 dolar olacak direkt gelişi vergisiz hâliAlınabilir duruyor
hocam telefon 25kdan başlıyor bambaşka bir ligOneplus 9pro veya 10 Pro olabilir. Kendim 7pro kullanıyorum 2019 dan beri ve Imei repair li. Passport Kayıtlı da alabilirsiniz.
samsung s2215bin tl bütçem mevcut paramın tam hakkını verecek bir telefon arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Yurtdisindan getirip IMEI atip satiyorlar oneplus 9 pro 9500tl civarihocam telefon 25kdan başlıyor bambaşka bir lig
Hocam Türkiye garantili olmayacak 11 15k arası bahsettiğim telefon. Face gruplarında satışı yapılıyor.hocam telefon 25kdan başlıyor bambaşka bir lig
evet güncelleme yaptığın zaman imei gidiyor. ben öyle biliyorum. annemin telefonunda başıma geldi çünkühocam imei attırmanın ne gibi zararları vardır cihazın çalışmasında, güncelleme başı silinir mi imei? ya da kendi kendine kaydın silindiği olur mu
Xiaominin bazi yeni modellerinde güncelleme yapinca telefon sapitiyor yazilimsal hatadan dolayi.9-10 serilerinde bu yok. Çünkü xiaomi eski telefonlarinda imei atmayi rahatlikla izin veriyordu ama yeni telefonlarinda guvenligini arttirdi 11 ilk ciktiginda atilamiyordu biraz zaman aldi ama cözduler suan 11 pro Ile m11t modeline guncelleme yapman ve sifirlaman seni sıkıntıya sokar. Zaten satan telefoncu bu modelleri alirken guncellemeyi kapatiyor sen istesen de atamiyorsun. Bilgi kirliligi falanda degil 3 yildir bu isin icindeyim elimden onlarca telefon gecti. Suan daha 12 serisinin kilidini kiramadilar sebebi Xiaomi guvenligi arttirdi eskisi gibi izin vermiyor. Xiaomi 11 pro ile xiaomi mi 11t aldirttim akrabama ikisi de guncelleme yapmadan(şuanlik) cok rahat 4-5 sene kullanabilirlerhocam imei attırmanın ne gibi zararları vardır cihazın çalışmasında, güncelleme başı silinir mi imei? ya da kendi kendine kaydın silindiği olur mu