- Tepki
- 8
15 bin tl bütçe ile 3060 sistem ariyorum
nvidia olmak zorunlumu15 bin tl bütçe ile 3060 sistem ariyorum
15 bin tl bütçe ile 3060 sistem ariyorum
![]()
Sinerji Koios Ryzen 5 5600 16GB 500GB NVMe M.2 SSD MSI GeForce Ventus 2X OC 8GB RTX4060 [Cemal Can Canseven]
Sinerji Koios Ryzen 5 5600 16GB 500GB NVMe M.2 SSD MSI GeForce Ventus 2X OC 8GB RTX4060 [Cemal Can Canseven] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Vangard | AMD Ryzen 5 7500F | 2 x 8 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Aynı sistemi bende arıyorum. ModArt 2 güne sistem cikartacak. @OceanLaB Taner hocanın haftasonuna sistem ayarlamaya çalıştığını okumuştum. Zaman sıkıntınız yoksa bekleyebilirsiniz.15 bin tl bütçe ile 3060 sistem ariyorum
Ekran kartı ve işlemcilerde düşüş var artacağını zannetmiyorum yinede size kalmış..beklerken bunlarin fiyatlari artar diye korkuyorum
bekliyorum hocam o zaman acelem yok zaten 15bine en iyisini almak istiyorum sonradan firsat gorursem üzülürümEkran kartı ve işlemcilerde düşüş var artacağını zannetmiyorum yinede size kalmış..
ModArt 11 kasımda orta segment çıkartacak eğer stok kalırsa bana hitap ederse bende almayı düşünüyorum. Benimde bütçem 14 k Taner hocada haftasonuna sistem ayarlamaya çalışıyor. Nasibimizde varsa aliriz yaklaşık 2 aydır sistem bekliyorum almak için.bekliyorum hocam o zaman acelem yok zaten 15bine en iyisini almak istiyorum sonradan firsat gorursem üzülürüm