15bin ila 20bin lira arası laptop önerisi

qwertyuıop

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
merhaba bir kaç haftadır araştırıyorum ama hala bana göre bir laptop bulamadım.bilişim öğrencisiyim grafik tasarım , yazılım geliştirme, uygulama geliştirme gibi şeylerle uğraşıyorum bana bu dediklerime uygun önericeğiniz bir laptop varmı? bide çok olmasada ara sıra valorant gibi oyunlarıda bana oynatacak bişi olursa sevinirim simdiden teşekkürler (bütce=15-20 bin lira)

hipokondriyak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
hocam monster tulpar t7 20.4 modelli laptopum var 115+15 WATT MAX PERFORMANCE 3060 ekran kartı i7 1800H işlemcili ocak 2022 de alınma, ben her türlü oyunu 1080p de yüksek ayarlarda oynuyorum. sanırım grafik tasarım için de bayağı işini görür forumda satış yapmak yasak mıdır bilmiyorum yeni üye oldum ilgileniyorsan eğer seve seve yardımcı olurum.

Son düzenleme:

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,116
Güçlü bir CPU, ddr 5 16gb ram ve 95w tdp değerine sahip rtx 3050 GPU bulunduran güncel ve yüksek performanslı bir makinedir işinizi fazlasıyla görür.

gnsyrk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Güçlü bir CPU, ddr 5 16gb ram ve 95w tdp değerine sahip rtx 3050 GPU bulunduran güncel ve yüksek performanslı bir makinedir işinizi fazlasıyla görür.
Hocam sadece yazılım geliştirme üzerine bi laptop önerseniz o ne olurdu? windows cihaz + taşınabilirlik ve kibar olacak ayrıca şarj süresi uzun olması gerekiyor. bunların hepsi mac i işaret ediyor tabii windows girince işe değişiyor.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Hocam sadece yazılım geliştirme üzerine bi laptop önerseniz o ne olurdu? windows cihaz + taşınabilirlik ve kibar olacak ayrıca şarj süresi uzun olması gerekiyor. bunların hepsi mac i işaret ediyor tabii windows girince işe değişiyor.
Bütçeniz ne kadar?

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri