16 kya bende bekliyorum biraz daha sabredelim16-17k arası hazır sistem önerisi verir misiniz? 27' 165 Hz monitör aldım 16-17k arası bütçe ile güzel bi sistem almak istiyorum.
Nedense bu siteye ve ürünlerine hiç ısınmadım çünkü anakart, ekran kartı ve diğer parçaların markasını hiç duymadım. Kaliteli olduklarını zannetmiyorum.GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
17k bütçen varsa buna vermezsin zaten. Şuan piyasada doğru düzgün sistem yok.Nedense bu siteye ve ürünlerine hiç ısınmadım çünkü anakart, ekran kartı ve diğer parçaların markasını hiç duymadım. Kaliteli olduklarını zannetmiyorum.
17k bütçen varsa buna vermezsin zaten. Şuan piyasada doğru düzgün sistem yok.
Öneri yapmıştım.Bilgisayarımı satmalı mıyım yükseltmeli miyim?
İmzamda bulunan bilgisayarıma 11.000 TL teklif geldi. Satayım mı? Satmayacak olursam güç kaynağı ve kasamı değiştirmek istiyorum. Sizce satıp yeni PC mi alayım yoksa parçaları mı değiştireyim?forum.pchocasi.com.tr
Bu konuma bi' bakar mısın?
17k bütçen varsa buna vermezsin zaten. Şuan piyasada doğru düzgün sistem yok.
Hocam rx6700xt li güzel bir sistem atar mısınız (17k civarında)Rtx 3060 ti veya rx 6700 barındıran sistemler bakılabilir şuan için. İsterseniz belirtin linkleri paylaşayım.
Güzelmiş, 500₺ ile spatium daha iyi olur.XT değil standart 6700 var hocam. İşlemciyi i5 12400f + kasayı nzxt zalman psu yapıp alabilirsiniz.
![]()
INTEL 12100F-SAPPHIRE RX 6700 PULSE-GIGABYTE H610M-ADATA 512GB-KINGSTON 16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka INTEL 12100F-SAPPHIRE RX 6700 PULSE-GIGABYTE H610M-ADATA 512GB-KINGSTON 16GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com