- Tepki
- 0
Merhaba en kötü 16k maks 18 k olacak sekilde kasa önerir misiniz ekran kartı 3060 olabilir gerisi sizde hazir sistemler de atabilirsiniz link olarak
hocam A serisi anakartlar iyi mi. varmı bilginiz. bende almayı düşünüyorum işlemciyi 5600 yapıpbütçenden düşüğe gelıyor
![]()
ULTIMA-DUAL3060 / AMD Ryzen 5 5500 MPK / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 OC 8GB WHITE / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
ULTIMA-DUAL3060 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 4500 işlemci ve ASUS DUAL RTX 3060 OC 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
! işlemciyi 5500 yapman lazım. fiyat 14600TL yapıyor.
! eğer para harcarım dersen işlemciyi 5600 yap, ekran kartını da asus tuf yap derim. fiyat 16500TL oluyor.
kontrol ettim benım attıgımdan ryzen 5600 secip asus dualde bırakırsa 100 tl fazla odeyıp 12 gb lık 3060 alıyorBu daha mantıklı olmaz mı hocam?
![]()
SILVERSTONE-3060 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
SILVERSTONE-3060 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci, ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Haklısınız. Sizinki net olarak daha mantıklı.kontrol ettim benım attıgımdan ryzen 5600 secip asus dualde bırakırsa 100 tl fazla odeyıp 12 gb lık 3060 alıyor
eğer sırf oyun oynayacaksanız type c wifi bt gibi şeylerle pek işiniz yoksa o anakart yeterli olacaktır dıye düşünüyorum. araştırmama göre giriş seviye b450 lerden biraz daha kaliteli ve donanımlı bır anakart.hocam A serisi anakartlar iyi mi. varmı bilginiz. bende almayı düşünüyorum işlemciyi 5600 yapıp
Hocam ben de kullanıyorum. Açıklamak için sizi üzmez diyeyim yeterli olur. Tabi gönül ister alalım yüksek seviye anakartları ama bu seferde bütçeyle uyuşmuyor.hocam A serisi anakartlar iyi mi. varmı bilginiz. bende almayı düşünüyorum işlemciyi 5600 yapıp
tuf serisi ekran kartı seçim yerinde çıkmıyor ki hocam. sadece 12 gb yapabiliyosuneğer sırf oyun oynayacaksanız type c wifi bt gibi şeylerle pek işiniz yoksa o anakart yeterli olacaktır dıye düşünüyorum. araştırmama göre giriş seviye b450 lerden biraz daha kaliteli ve donanımlı bır anakart.
bu arada yaparsanız tuf 3060 yapın derım hem kaslı hem de soğutma olarak cok daha basarılı gozukuyor.
(testleri incelediğimde apex legend dual serisi 70 derece tuf serisi 50 55 derecelerde geziyor.
e gec kalmıssın sımdı baktım adamlar tuf yükseltmesını vs duzenlemısler can ın paylastıgı lınke koymuslartuf serisi ekran kartı seçim yerinde çıkmıyor ki hocam. sadece 12 gb yapabiliyosun
Merhaba en kötü 16k maks 18 k olacak sekilde kasa önerir misiniz ekran kartı 3060 olabilir gerisi sizde hazir sistemler de atabilirsiniz link olarak
aklim buna takildi sizce alinir miBu daha mantıklı olmaz mı hocam?
![]()
SILVERSTONE-3060 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
SILVERSTONE-3060 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci, ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
ekleme yapmadan alabılırsınaklim buna takildi sizce alinir mi