- Tepki
- 2
Amd ryzen 3 4100 işlemci nasıl acaba sistem toplayacağımda ben tam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Gtx 1650 ekran kartıhangi ekran kartıyla ve hangi oyunlardan ne beklediğinize bağlı bütçeye bağlı olarak idare edebilen 3600 ün bir tık altı bir işlemci
Ben rahat oyun oynamak istiyorum 1080p yüksek ayarlarda oynatsın yeterhangi ekran kartıyla ve hangi oyunlardan ne beklediğinize bağlı bütçeye bağlı olarak idare edebilen 3600 ün bir tık altı bir işlemci
Bütçe nedir?Gtx 1650 ekran kartı
Ben rahat oyun oynamak istiyorum 1080p yüksek ayarlarda oynatsın yeter
Taksitli olacak ve 16 17 olabilir çok çıkmasını istemiyorum https://www.sinerji.gen.tr/oyun-bilgisayari-c-2116?sx=PriceAsc dediğim pc buBütçe nedir?
bence alınmaz onun yerine 3600 alabilirsın i3 12100f de olabilir tabi butcende artartıcak malumAmd ryzen 3 4100 işlemci nasıl acaba sistem toplayacağımda ben tam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
https://www.sinerji.gen.tr/oyun-bilgisayari-c-2116?sx=PriceAsc dediğim pc buhangi ekran kartıyla ve hangi oyunlardan ne beklediğinize bağlı bütçeye bağlı olarak idare edebilen 3600 ün bir tık altı bir işlemci
16-17 monitor dahil mi sadece kasaya mı bütçeniz 16-17 ?
Taksit ile beraber en fazla 18 e kadar zorlaya bilirim dediğin sistem bu fiyata sığarmı? 1080p yüksek ayarlarda oynatsın yeterbence alınmaz onun yerine 3600 alabilirsın i3 12100f de olabilir tabi butcende artartıcak malum
bütceniz 18 se bu sistem olmaz başka bakalım sanaTaksit ile beraber en fazla 18 e kadar zorlaya bilirim dediğin sistem bu fiyata sığarmı? 1080p yüksek ayarlarda oynatsın yeter
Sinerji Delos Ryzen 3 4100 240GB SSD RX560 [Oyun Bilgisayarı] bum
Eğer monitör ile beraber olursa çok iyi olur çünkü benim ekran hem küçük hemde güzel değil16-17 monitor dahil mi sadece kasaya mı bütçeniz 16-17 ?
Sen bana atsana lgs den sonra almayı düşünüyorum çünkü psbütceniz 18 se bu sistem olmaz başka bakalım sana
Link atarmısınız varsa sizde
Taksit ile beraber en fazla 18 e kadar zorlaya bilirim dediğin sistem bu fiyata sığarmı? 1080p yüksek ayarlarda oynatsın yeter
Hocam lgs haziranın 4ünde ve önümüz malum, dolar artabilir. Hemen konu açmak biraz saçma olmuş o zaman sorun derimEğer monitör ile beraber olursa çok iyi olur çünkü benim ekran hem küçük hemde güzel değil
Sen bana atsana lgs den sonra almayı düşünüyorum çünkü ps
Link atarmısınız varsa sizde
Anakart nasıl seçiliyor uyumlu olup olmadığı nasıl anlaşılıyorGAMING-DUAL6700XT / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
GAMING-DUAL6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS RX 6700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
anakartı b550 plus yapınca 18.500 oluyor tadından yenmicek bir sistem haline geliyor.
Önce de olabilir belki belli olmazHocam lgs haziranın 4ünde ve önümüz malum, dolar artabilir. Hemen konu açmak biraz saçma olmuş o zaman sorun derim
özelleştir diyince seçebiliyorsunuz b550 uyumludur amd işlemci içindir.Anakart nasıl seçiliyor uyumlu olup olmadığı nasıl anlaşılıyor
en iyisi mod un attığı 3060 lı sistem ona bi bakÖnce de olabilir belki belli olmaz