fiyatı normal ama ekran kartını test edip alBi bilgisiyar alaçagım 2 el ama klaziklanmak istemjyorum. Yardımcı olurmuusnuz o jadar edermi Ekli dosyayı görüntüle 30913
Dediği gibi fiyat normal ama ekran kartını test etBi bilgisiyar alaçagım 2 el ama klaziklanmak istemjyorum. Yardımcı olurmuusnuz o jadar edermi Ekli dosyayı görüntüle 30913
Uzun zamandır pc almak istiyorum nerrdeyse çocukluğumdsn beri 23cyaşındayım ve anca 17 bin birktirebildim önerdiğin bi sistem varsa çok iyi oluryani r5 3600 rx 7600 sıfırı 17k ya satılıyorken ekran kartı ikinci el olan bir sisteme bu para değer miydi bilmiyorum. Diğer ürünler sıfır demiş ama yani güç kaynağınıda ilk kere duyuyorum.
Bana 20 bin tl sistem toplarmsınBen olsam bu sisteme görseldeki özelleştirmeleri yapar alır geçerdim. Bundan daha f/p bir şey benim gözüme çarpmadı
https://www.itopya.com/kuark-dualin...b16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssd_h25150#kategori_8 imkan varsa şöyle bi sıfır almak daha mantıklıBi bilgisiyar alaçagım 2 el ama klaziklanmak istemjyorum. Yardımcı olurmuusnuz o jadar edermi Ekli dosyayı görüntüle 30913
Valla uygun fiyatlı bir şey gözüme şuan çarpmadı başka arkadaşlar gördüyse atarlarsa hoş olurBana 20 bin tl sistem toplarmsın