hocam önce çalılştırı açın ve msconfig yazın ve enter sonrasında önyükleme sayfasına gelip gelişmiş seçeneklere girip bellek üst sınırını aktif edip sonra tiki kaldırıyoruz ve sistemi tekrardan başlatın sorun ortadan kalkıcaktırMerhaba başlıktada belirttiğim gibi sorun bu şekilde bunu nasıl çözebiliriz?
denedik hocam olmadı başka bir çözümü yok mu bunun?hocam önce çalılştırı açın ve msconfig yazın ve enter sonrasında önyükleme sayfasına gelip gelişmiş seçeneklere girip bellek üst sınırını aktif edip sonra tiki kaldırıyoruz ve sistemi tekrardan başlatın sorun ortadan kalkıcaktır
olması lazım aslında aynı sorun bendede vardı çözülmüştü bellek üst sınırına tıklayıp oraya 16384 yazın bi öle deneyin istersenizdenedik hocam olmadı başka bir çözümü yok mu bunun?
Hocam 4 gb tek ramlı laptopumda aynı sorun var 3.70 80 lerde birşey görüyo tiki aktif ettim 4096 otomatik yaptı kaydettim kullanılan miktar 2.64 lere filan düştü eski haline çevirdim şimdi.hocam önce çalılştırı açın ve msconfig yazın ve enter sonrasında önyükleme sayfasına gelip gelişmiş seçeneklere girip bellek üst sınırını aktif edip sonra tiki kaldırıyoruz ve sistemi tekrardan başlatın sorun ortadan kalkıcaktır
hocam bilgisayar windows 10 64 bitbilgisayarınız kaç bit ?
Bence biri takılı değil gibi benim Laptopta 8 vardı 7.90 falan o civarlarda UFO büyük ihtimal sizin ramlerde birini görüyor sadece.hocam bilgisayar windows 10 64 bit
Sistem özellikleri:
İşlemci: Ryzen 5 2600x
Anakart: B450 m a pro-max
Ram: 2x8 16 GB 3200 mhz cl 16
Ekran kartı: GeForce GTX 1660 ti
Vawww baya fazla şey yapmışsınız çözmek için nerden anladınız anakart ve işlemciden kaynaklandığını ?sorun çözülmüştür arkadaşlar yeni anakart alındı işlemci değişimi yapıldı ve şuanda 16 gb görüyor yardım eden herkese teşekkür ederiz.