Selamlar arkadaşlar 16 yaşın kullanabildiği elektrikli araba önerebilir misiniz bu kategoride çok fazla araç var hani bilgisi olan vardır diye buraya danışmak istedim
İyi forumlar.
İyi forumlar.
AmiSelamlar arkadaşlar 16 yaşın kullanabildiği elektrikli araba önerebilir misiniz bu kategoride çok fazla araç var hani bilgisi olan vardır diye buraya danışmak istedim
İyi forumlar.
Dostum ami özelliklerine göre çok pahalı bir araba hani böyle bi bilgim var seninde aklında bulunsun cam elle açma tasarım hoparlör dersin bomboş bi araba
Yok ya bu piyasayı tam bilmiyorum keşfette önüme çıkanı söyledim sadeceDostum ami özelliklerine göre çok pahalı bir araba hani böyle bi bilgim var seninde aklında bulunsun cam elle açma tasarım hoparlör dersin bomboş bi araba
Biraz daha üst segmentine bakmak istiyorum bu işin teşekkürler tavsiyen için
Ami'nin buggy serisi vardı daha dolu olarak, trye gelir gelmez bittiydi diye biliyorum. Trafiğe çıkacaksan zaten çok seçeneğin yok, citroen bu ami yi 16 yaş ehliyet için zor bela kabul ettirdiydi. Bu tür araba yapan başka firma bilmiyorum.Dostum ami özelliklerine göre çok pahalı bir araba hani böyle bi bilgim var seninde aklında bulunsun cam elle açma tasarım hoparlör dersin bomboş bi araba
Biraz daha üst segmentine bakmak istiyorum bu işin teşekkürler tavsiyen için