1600 TL DDR4 İntel sistem önerisi

anonline

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
öncelikle hayırlı günler hayırlı ramanzanlar  1600 tl bütçem var  ve intel ddr4 sisteme geçmek istiyorum elimde ekran kartı ve ssd mevcut overclock için uygun bir sistem tavsiyeniz nedir acaba i7 yapabilirsek çok makule geçer :)   sadece kasa şeklinde 1600 tl ile ne yapabiliriz  monitörde mevcut 24 inc asus gamer monitörü şimdiden teşekkürler ​

elimdeki ekran kartı  msi r9 280x oc ​
sandisk ssd plus 240 gb 520 mb-350 mb/s ​

KS

anonline

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
PCMaster' Alıntı:
1600 TL'ye DDR4 sistem toplamak cok zorken sen i7 mi istion dostum :D

amazon gibi yurt dışı sitelerinden uygun bulsak bizim arkadaş 500-600 liraya  i5 6600 k almıştı yoğun araştırmalar sonucunda tabi işlemci geldiğinde ikinci el olduğunu öğrendik şansa kadere diyerekten yurt dışından getirtsem ama bende şans yok yav en iyisi ben bu intel sevdasından vazgeçeyim  :)

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
anonline' Alıntı:
PCMaster' Alıntı:
1600 TL'ye DDR4 sistem toplamak cok zorken sen i7 mi istion dostum :D

amazon gibi yurt dışı sitelerinden uygun bulsak bizim arkadaş 500-600 liraya  i5 6600 k almıştı yoğun araştırmalar sonucunda tabi işlemci geldiğinde ikinci el olduğunu öğrendik şansa kadere diyerekten yurt dışından getirtsem ama bende şans yok yav en iyisi ben bu intel sevdasından vazgeçeyim  :)

Amazonda çoğu üründe mevcut asıl satılan ürünün altında daha ucuzunu gösteriyor ve kullanılmış olduğunu belirtiyor onları alırsanız 2. el gelir ama direk firmanın sattığını alırsanız sıfır gelir

[attachment=158]

Ekli dosyalar

• islemci.jpg
    islemci.jpg
    190 KB · Görüntüleme: 106
KS

anonline

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
intel sevdasından iyice soğumaya başladım iyi mi yav :) şu pc yönünden yüzüm bir gülmedi arkadaş anlamadım ki var biryerde çözemediğim terslik :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri