1600 TL hangi kulaklık tercih edilmeli

Brktncl97

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Blackshark v2 usb
Barracuda X (kablosuz)
Cloud2
Kablosuz tercih etmek istiyorum aslinda kablosuz icin max 2k çıkabilirim ama alacağım ürün parasının hakkini versin istiyorum ayni zamanda ses ve mikrofon kalitesi önceliğim.
Bunlar dışında öneriniz varmidir

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
barracuda x i takip ediyorum baya da araştırdım eski versiyon tam benlik indirim bekliyorum çok hoşuma gitti kulaklık.

KS

Brktncl97

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
barracuda x i takip ediyorum baya da araştırdım eski versiyon tam benlik indirim bekliyorum çok hoşuma gitti kulaklık.
Eski versiyon dedigin pro olmayan galiba. Onda şey varmi peki kablolu kullanım pc icin sarj bitince kablolu kullanıma geçiş falan

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
barracuda xten bahsediyorum eski versiyonda type c aparatı ile kablosuz baglantı yapıyosun yenide ek olarak bt özelliği getirdiler

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
bunu hem kablolu hem de kutudan çıkan bu aparat ile 20 saat kablosuz kullanabilirsin.
1665657359395.png

bu da attığın linkteki ürünün aynısının beyaz renklisinin incelemesi ve kutu açılımı

KS

Brktncl97

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
bunu hem kablolu hem de kutudan çıkan bu aparat ile 20 saat kablosuz kullanabilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 9230

bu da attığın linkteki ürünün aynısının beyaz renklisinin incelemesi ve kutu açılımı
İzledim biliyorum bu bilgileri sadece kablolu kullanim olduğuna emin olmak istedim teşekkür ederim peki oyun performansı nasıl sizce 1600 liraya değer mi ve razer uygulaması için ücretli diyen falan var varmı böyle bir durum

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
İzledim biliyorum bu bilgileri sadece kablolu kullanim olduğuna emin olmak istedim teşekkür ederim peki oyun performansı nasıl sizce 1600 liraya değer mi ve razer uygulaması için ücretli diyen falan var varmı böyle bir durum
kablosuz pek ucuz kulaklık yok zaten gecenlerde hyperx vardı ama ben hyperx markasını tasarım anlamında begenmıyorum. uygulama desteği için illa gereklıyse dolby atmos alınabılır

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri