- Tepki
- 0
1680x1050 Monitorum var ama windowstan görüntü ayarlarına girince 2048x1152'ye kadar çözünürlüğü artırabiliyorum gözüküyor ama artmıyor tabiki siyah ekran veriyor out of range deniliyor sanırım ve eskiden böyle birşeyde yoktu sadece 1680x1050 gözüküyordu bi anda böyle oldu ve bunla birlikte hz sorunu ortaya çıktı mesela bir oyuna giriyorum girdiğim oyunda lol bu arada 1280x720p ye alıyorum eskiden çalışıyordu ama artık 720p de bilgisiyar lolu 100hz çalıştırmaya çalışıyor ve bu yüzdende o çozunurlukte ekran out of range hatası veriyo ve çalışmıyor kısaca sadece orjinal cozunurlugune getırırsem çalışıyor tam ekranda ve bu arada monitorum 60hz yani 100hzle çalıştırmaya çalışması büyük ihtimal üstte bahsettiğim 2048x1152 olayı monitoru algılıyamıyor bi sorundan dolayı sanırım ve olmaması gereken rakamlar ortaya çıkıyor yani normalde 720p de 60hz olması gerekirken oyunda 720p yapınca 100hz çalıştırmaya çalışıyor ve böyle yapıncada monitor görüntü vermiyo ama önceden böyle bi sorun yoktu bugün aniden böyle bi sorun ortaya çıktı umarım sıkıntımı anlatbilmişimdir bu sıkıntıyı nasıl çözebilirim bilen birisi varsa yardımcı olursa çok sevinirim
bu fotoğrafta gözüktüğü gibi normalde 1280x720 yapınca 100hz olmaması gerekiyor 60 olması lazım ve bu hatadan dolayı diye düşünüyorum oyunlar 1280x720'de açılmıyor ve şöyle birşeyde var çözünürlüğü dahada alta çekersem 1280x720'in altı yani 120hz'e kadar çıkıyor
Başlıkta veya başka bi yerde hata yaptıysamda kusura bakmayın ilk defa konu açıyorum ve bu sorunlada ilk defa karşılaştığım için pek bilgim yok kısaca yanlış alakasız ifadeler kullanmış olabilirim.
bu fotoğrafta gözüktüğü gibi normalde 1280x720 yapınca 100hz olmaması gerekiyor 60 olması lazım ve bu hatadan dolayı diye düşünüyorum oyunlar 1280x720'de açılmıyor ve şöyle birşeyde var çözünürlüğü dahada alta çekersem 1280x720'in altı yani 120hz'e kadar çıkıyor
Başlıkta veya başka bi yerde hata yaptıysamda kusura bakmayın ilk defa konu açıyorum ve bu sorunlada ilk defa karşılaştığım için pek bilgim yok kısaca yanlış alakasız ifadeler kullanmış olabilirim.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: