16k laptop

Berkay_Ekc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Herkese merhaba mimarlık okuyorum 2. Yıl 3080li sistem kuracağım asıl programlar için. Bu yıl 2. Dönem için sketchup kullanacağız beni idare edebilecek içinde 3050 bulunan kronik sorunu olmayan laptop bulabilir miyim 16k ya? İlerde hem elimin altında laptop bulunsun hem de beni bu dönem idare etmesi gerekiyor. Sketchup sistem gereksinimlerini ekliyorum. Bir de 2.el laptop tavsiye eder misiniz?
  • Yazılım
    • SketchUp’ı kurmak, yetkilendirmek ve bazı özellikleri kullanmak için internet bağlantısı gereklidir.
    • SketchUp Pro, .NET Framework 4.5.2 sürümünü gerektirir. .NET çerçevesi hakkında daha fazla bilgi için burayı tıklayın.
  • Önerilen donanım
    • 2+ GHz işlemci
    • Mevcut nesil AMD veya NVIDIA gibi Ayrık Grafik kartı.
    • 8+ GB RAM
    • 2 GB kullanılabilir sabit disk alanı
    • 1 GB veya üzeri belleğe sahip 3D sınıfı video kartı ve donanım hızlandırma desteği. Lütfen video kartı sürücüsünün OpenGL 3.1 veya üstünü desteklediğinden ve güncel olduğundan emin olun Not: SketchUp’ın performansı, büyük ölçüde grafik kartı sürücüsüne ve OpenGL 3.1 veya üstünü destekleme yeteneğine bağlıdır. Grafik kartınızın uyumluluğunu test etmek için lütfen SketchUp Checkup uygulamasını indirin ve çalıştırın.
    • 3 düğmeli, kaydırma tekerlekli fare.
  • Asgari donanım
    • 1 GHz işlemci
    • 4 GB RAM
    • 1 GB boş sabit disk alanı
    • 512 MB veya üzeri belleğe sahip 3D sınıfı video kartı ve donanım hızlandırma desteği. Lütfen video kartı sürücüsünün OpenGL 3.1 veya üstünü desteklediğinden ve güncel olduğundan emin olun .

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Bu ikiside alınabilir.

ehreh

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bu ikiside alınabilir.