17.000tl üniversite için sistem önerisi?

ehreh

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Herkese Merhaba ben bu yıl pc programclığına başılaycamda ilk sorum şu bu bölüm için okula pc götürülüyomu ona göre bi sistem alıcam eğer götürülüyosa 15 17k laptop ekran kartlı olsun önerirmisiniz ayrıyaten (monitör önerisi (75 hz yukarı) varsa 2500 tl civarı varsa söylerseniz sevinirim) eğer götürlmüyo hazır fiyata çok iyi sistem var mesele aşağıda sistem nasıl eğer daha iyisi varsa gönderirseniz sevinirim ayrıyaten (monitör önerisi (75 hz yukarı) varsa 2500 tl civarı varsa söylerseniz sevinirim)

Belki bu bölüm için bu kadar para fazla diyebilirsiniz ama almışken iyi bişey olsun istiyorum

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Paylaştığınız sistem fiyatına göre iyi değil. Üniye laptop götürmek gerekirmi bilmiyorum. İlk önce onu öğrenmek lazım.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Herkese Merhaba ben bu yıl pc programclığına başılaycamda ilk sorum şu bu bölüm için okula pc götürülüyomu ona göre bi sistem alıcam eğer götürülüyosa 15 17k laptop ekran kartlı olsun önerirmisiniz ayrıyaten (monitör önerisi (75 hz yukarı) varsa 2500 tl civarı varsa söylerseniz sevinirim) eğer götürlmüyo hazır fiyata çok iyi sistem var mesele aşağıda sistem nasıl eğer daha iyisi varsa gönderirseniz sevinirim ayrıyaten (monitör önerisi (75 hz yukarı) varsa 2500 tl civarı varsa söylerseniz sevinirim)

Belki bu bölüm için bu kadar para fazla diyebilirsiniz ama almışken iyi bişey olsun istiyorum
Okul ile iletişime geçmen daha iyi olacaktır.
Çünkü bazı okulların kendi bilgisayar sınıfları oluyor ve dijital dersleri bu sınıflarda işleniyor.
Yani PC satın almanıza veya okula PC taşımanıza gerek kalmıyor.

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796

monitörlere buradan bakabilirsiniz uygun fiyatlılar var aralarında

https://www.trendyol.com/acer/nitro...u-p-107105818?boutiqueId=61&merchantId=108574

buna bakabilrisin

KS

ehreh

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Paylaştığınız sistem fiyatına göre iyi değil. Üniye laptop götürmek gerekirmi bilmiyorum. İlk önce onu öğrenmek lazım
nasıl yani daha ucuzamı toplanır yada bu kada ucuz olması normalmi değil ben biraz anla sıkıntım varda :D

KS

ehreh

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Peki 15K sistem önerileiniz neler gidip mağzdan almayı düşünüyorum İtopya vatan vs.

Kerimhan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
220
Peki 15K sistem önerileiniz neler gidip mağzdan almayı düşünüyorum İtopya vatan vs.

Bu linkteki bilgisayar f/p olarak alabilirsin. İşini görecektir. Ben olsam nvidia 3050 ile yoluma devam ederdim sen yüksek ihtimal çalışma da yaparsın pcden işlemciyi bir tık yükseltmende fayda var.

27" boyutlu iki de monitor bırakıyorum.

Aoc 27" 27G2SAE 1ms 165hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör

ASUS 27″ VG277Q1A 1MS(MPRT) 165HZ

Kerimhan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
220
KS

ehreh

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
işemciyi i5 11 yada 10 yapsam yada ryzen 5 5500 veya 5600 sence hangisi ?

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269

Kendi okulumdaki mühendislik derslerinin bazılarında isteniyor. Bilgisayarla ilişkili olup olmaması önemli değil. Sende de illaki mevcuttur bu durum. Bilgisayar üzerine çünkü.
Bilgi alıp bizimle paylaş istersen, ona göre öneri yapalım.

KS

ehreh

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Kendi okulumdaki mühendislik derslerinin bazılarında isteniyor. Bilgisayarla ilişkili olup olmaması önemli değil. Sende de illaki mevcuttur bu durum. Bilgisayar üzerine çünkü.
Bilgi alıp bizimle paylaş istersen, ona göre öneri yapalım.
hocam sen 15 k sistem önerin varsa söyle yinede

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri