merhabalar . Ekran kartı var sayılır . Sadece geri kalanı için bir sistem toplamak istiyorum . Önerileriniz nelerdir. Yardımcı olursanız çok sevinirim minnettar olurum. şimdiden çok teşekkürler
Son düzenleme:
Ekran kartı dahil mi bütçeyemerhabalar . Ekran kartı var sayılır . Sadece geri kalanı için bir sistem toplamak istiyorum . Önerileriniz nelerdir. Yardımcı olursanız çok sevinirim minnettar olurum. şimdiden çok teşekkürler
yok değil ekran kartı hariç kasa için ayırdığım bütçe buEkran kartı dahil mi bütçeye
Ekran kartı takacağın için 13600KF daha iyi olur senin için KF olunca grafik kartı olmuyor işlemcide uygunmuduryok değil ekran kartı hariç kasa için ayırdığım bütçe bu
k yı hep incelediğimden düşünmüştüm . yani daha üstü olsa keşke ama sanırım daha çok pahalanıyor. render sistem için gerekli . performans çekirdek etkilediği için düşünmüştüm .Ekran kartı takacağın için 13600KF daha iyi olur senin için KF olunca grafik kartı olmuyor işlemcide uygunmudur
hocam o belli değil çünkü arkdaşımdan alıcam rtx 3060ti veya 3070tiBİRDE EKRAN KARTI NE OLACAK PSU ONA GÖRE ÖNERECEĞİM
13600KF 1TB SSD 750W PSU DDR4 RAMhocam o belli değil çünkü arkdaşımdan alıcam rtx 3060ti veya 3070ti
anakart uyumu için yani 13. nesil lga 1700 işlemcilermi mesala13600KF 1TB SSD 750W PSU DDR4 RAM
MİN 20K TUTUYOR MAALESEF
Uyumlu fakat BİOS FLASHBACK özelliği olmadığı için işlemciyi tanımayacaktır güncel bios gerekli o da ancak servise gönderip yaptırabilirsin uğraşmak istemezsen BİOS FLASHBACK özellikli anakart alman gerek.anakart uyumu için yani 13. nesil lga 1700 işlemcilermi mesala
mesela asus tuf b660m plus varda bir tane uyumlumudur. birde msı pro b660mA
geçen ki sistemi kart bilgileri girerken tükendi keşke alabilseydim
AM5 soket 7600X 19K gibi bir fiyata geliyor. Senin bütçene en uygun 5800Xönerileriniz var mı peki yani amd ye geçsem orası da aynı gibi duruyor .