Hocam klavye Nasıldır ilk defa gördümdeSistem;
Monitör;![]()
DOST KAYAOGLU-DK4 INTEL / INTEL I3-12100F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
DOST KAYAOGLU-DK4 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
Klavye;![]()
Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.149,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kulaklık;![]()
GameNote KB866L Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote KB866L Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote KB866L Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 417,32 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mouse;![]()
James Donkey 711 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz James Donkey 711 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! James Donkey 711 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçe artarsa;
Artmazsa;![]()
SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 748,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Asus TUF Gaming M3 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming M3 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming M3 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.587,27 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Logitech G102 Lightsync Kablolu Optik Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G102 Lightsync Kablolu Optik Oyuncu Mouse Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G102 Lightsync Kablolu Optik Oyuncu Mouse Siyah özelliklerini incele, 494,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Forumda çok önerdim genellikle düşük bütçede F/P ben şahsen klavye'yi düşük tutup diğerlerini iyi tutmaya çalıştım diğer arkadaşlarında önerisini beklerisin yada istersen beklersin de eğer bütçe artırabiliyorsan klavye olarak daha iyi nasıl bulabilirim diye bakabilirim.Hocam klavye Nasıldır ilk defa gördümde
Yok hocam sağolun uğraşmanıza gerek yok her şey için sagolunForumda çok önerdim genellikle düşük bütçede F/P ben şahsen klavye'yi düşük tutup diğerlerini iyi tutmaya çalıştım diğer arkadaşlarında önerisini beklerisin yada istersen beklersin de eğer bütçe artırabiliyorsan klavye olarak daha iyi nasıl bulabilirim diye bakabilirim.
Hocam pch yeni sistem çıkartıcakmış beklemek mantıklo olurmu benim bütçeme uygun olurmuNe uğraşması hocam ayıp ettin her zaman.
Ne çıkartacağını bilmiyorum henüz bilgi gelmedi.Hocam pch yeni sistem çıkartıcakmış beklemek mantıklo olurmu benim bütçeme uygun olurmu
Bilgi verilmedi daha, görüşme yapacağını belirtti. Belki ilerde olur belki iptal veya sizin beklentilerinizi karşılamaz.Hocam pch yeni sistem çıkartıcakmış beklemek mantıklo olurmu benim bütçeme uygun olurmu