17k laptop önerisi

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
iptal ettim ama yazılımda başnalgıç üniversite birinci sınıfım 5-6 sene arkama bakmak istemiyorum
Dostum başlangıç için yeterli. Bilmiyorum seni ne kadar götürür ama o kadar götürü heralde. Benimde kafam karıştı hangisi mantıklı olur acaba.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
11400h 3050 önerimi iptal etmesini önerip daha kötü bir laptop önermenizeydi . Ama konuyu hallettik diye düşünüyorum.
Konunun uzamaması için son kez cevap veriyorum. Yazılım Lol Valorant oynanacak bir bilgisayar istenmiş. 8 rame sahip ürün ve 11400h paylaşıyorsunuz. İleride 8 de ram takar diyerek. Konu sahibi ileride takıcam diyorsa alsın 3050'liyi sorun yok. Yazılım konusunda çekirdek sayısı ne kadar çoksa o kadar faydalı. Lol ve Valorant için 1650 yeterli. 8+11400h' dan daha kötü bir laptop paylaşıyorsun derseniz bu problem olur. Çünkü sadece 3050'ye göre yorumluyorsun. Konu sahibi arkadaşa hayırlı olsun.

KS

batuhanbyzt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Konunun uzamaması için son kez cevap veriyorum. Yazılım Lol Valorant oynanacak bir bilgisayar istenmiş. 8 rame sahip ürün ve 11400h paylaşıyorsunuz. İleride 8 de ram takar diyerek. Konu sahibi ileride takıcam diyorsa alsın 3050'liyi sorun yok. Yazılım konusunda çekirdek sayısı ne kadar çoksa o kadar faydalı. Lol ve Valorant için 1650 yeterli. 8+11400h' dan daha kötü bir laptop paylaşıyorsun derseniz bu problem olur. Çünkü sadece 3050'ye göre yorumluyorsun. Konu sahibi arkadaşa hayırlı olsun.
iptal ettim siparişi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri