17K Monitörlü Sistem! (24 Haziran 2022)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Miraha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
Merhabalar, Ben yarın vatandan bilgisiyar alıcağım.

Arkadaşımda bunu duyunca bende almak istiyorum dedi. Onun bütçesi farklı. Ona da 17.000 TL'ye monitörlü bir sistem toplayabilir misiniz. (vatandan alacağız başka bir yerden almayacağız hiç sormayın başka site diye)

Yarın vatandan gidip ikimiz bilgisiyarı toplayacağız yardımcı olurmusunuz? Sizin Verdiklerinizi oraya gidip söyleyeceğiz ordan alacağız.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326
Merhabalar, Ben yarın vatandan bilgisiyar alıcağım.

Arkadaşımda bunu duyunca bende almak istiyorum dedi. Onun bütçesi farklı. Ona da 17.000 TL'ye monitörlü bir sistem toplayabilir misiniz. (vatandan alacağız başka bir yerden almayacağız hiç sormayın başka site diye)

Yarın vatandan gidip ikimiz bilgisiyarı toplayacağız yardımcı olurmusunuz? Sizin Verdiklerinizi oraya gidip söyleyeceğiz ordan alacağız.
Hocam merhabalar, vatan bilgisayarı incelediğimde tek tek toplama yaptığımızda ekran kartı stoklarının web'te kalmadığını ve uçuk fiyatlara satıldığını gördüm. Mağazada durum ne bilmiyorum ama değecek bir sistem olan şu OEM sistemi önerebilirim.

Ayrıca monitör olarak;

Şu ürünleri tavsiye edebilirim. Aslında başka yerlerden toplayabilsek çok daha uyguna gelebilirdi fiyatları ama vatandan alınca 17k yı geçiyor maalesef düzgün bir sistem. Anca GTX 1660 veya 2060 lı sistemler 17k civarına alınabilir. Yine de mağazada durum farklı olabilir. Size parça olarak almanızı tavsiye ettiğim parçalar,

intel 11400, 12100

AMD 5500, 5600

Ram 2x8 3200 MHZ

Anakart'a abanmanıza gerek yok maksimum 1500 bütçeye OEM sistemde bulunan gibi bir parça alabilirsiniz.

PSU kaliteli bir marka seçmeye özen gösterin. Hazır sistemdeki cooler master idare eder.

Ekran kartı olarak da, minimum 6500XT veya 3050 tercih etmenizi tavsiye ederim. Bunun altındaki ekran kartlarına zaten yeni bilgisayar alacaksanız bakmayın derim. Bütçeniz yetmezse 2060 alınabilir.

KS

Miraha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
Tamamdır, Saolun Bunu Yazdırdım Pazartesi Günü Arkadaşımla Gidip Alıcaz Monitörede Ordan Bişey Bakarız.

Wyne

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İlla Vatanda almasan 1400tl kardasın fakat herkesin bir vize kartı olmayabilir

KS

Miraha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
İlla Vatanda almasan 1400tl kardasın fakat herkesin bir vize kartı olmayabilir
hocam biliyorum anladım herkez bunu söylüyor bende bilerek alıyorum demekki 6.000 TL İndirim kuponum var yoksa bende biliyorum başka yerlerden almayı siz gidip alın o zaman başka sitelerden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri