18.000 TL Bütçe Gaming Laptop Önerisi (15 Ağustos 2022)

k4antr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhabalar,

Oyun laptopu araştırıyorum yazılım alanında ve oyun alanında kullanacağım. 512 SSD 16 GB RAM şeklinde araştırıyorum ama karar veremedim.

Monster için malzemesi kötü soğutması iyi değil diyolar.

Asus tuf serisi çok ısınıyor diyolar.

Msi fiyatları uçuk.

Lenovo acer hp casper gibi markalara pek yakın değilim tercih etmiyorum.

Laptoplar ısınıyor evet ama soğutması gene de iyi olan bir şey almak istiyorum. Monster biraz daha yakın geliyor ama bilemiyorum. Yardımcı olur musunuz?

www.monsternotebook.com.tr

Abra A5 V17.2 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook

Abra A5 V17.2 15,6" Gaming Laptop, yeni 11. Nesil İntel Core İ5-11400H Tiger Lake işlemcisiyle sizi eşsiz bir oyun deneyimine davet ediyor!

https://www.hepsiburada.com/asus-ro...-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00001E2066

Ayrıca bu 2 ürünün performansı nasıl olur?

Moderatörün son düzenlenenleri:

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Merhabalar,

Oyun laptopu araştırıyorum yazılım alanında ve oyun alanında kullanacağım. 512 SSD 16 GB RAM şeklinde araştırıyorum ama karar veremedim. Monster için malzemesi kötü soğutması iyi değil diyolar. Asus tuf serisi çok ısınıyor diyolar. Msi fiyatları uçuk. Lenovo acer hp casper gibi markalara pek yakın değilim tercih etmiyorum. Laptoplar ısınıyor evet ama soğutması gene de iyi olan bir şey almak istiyorum. Monster biraz daha yakın geliyor ama bilemiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Abra A5 V17.2 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook

Abra A5 V17.2 15,6" Gaming Laptop, yeni 11. Nesil İntel Core İ5-11400H Tiger Lake işlemcisiyle sizi eşsiz bir oyun deneyimine davet ediyor!

https://www.hepsiburada.com/asus-ro...-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00001E2066

Ayrıca bu 2 ürünün performansı nasıl olur?
Sorduğunuz sistemler gereksiz pahalı , öneri yaparım.

KS

k4antr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
https://ty.gl/y2b495fb4n bu laptopu öneririm , daha iyi önerisi olan olabilir belki?
Önerinizi inceledim. Öncelikle teşekkürler. Tuf için soğutma sistemi kötü gibi yorumlar okudum. Sizin düşünceleriniz nedir? Siz belirttiğim STRİX ve Monsteri neden tercih etmediniz? Eğer önünüze belirttiğim strixi ve monsteri koysalar hangisini seçerdiniz?

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Önerinizi inceledim. Öncelikle teşekkürler. Tuf için soğutma sistemi kötü gibi yorumlar okudum. Sizin düşünceleriniz nedir? Siz belirttiğim STRİX ve Monsteri neden tercih etmediniz? Eğer önünüze belirttiğim strixi ve monsteri koysalar hangisini seçerdiniz?
İkisinide tercih etmeme sebebim aynı , fiyatlarına göre işlemcileri düşük kalmış. İki laptopada o paralar verilmez bence.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Bu arada laptop olmak zorundamı? 18k ya daha iy masaüstüler var isterseniz öneri yaparız.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Karar verince söylermisiniz?

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874

Merhabalar bence kesinlikkle bu bilgisayarı almalısınız çok az bütçenizi aşcak ama içindeki 12. nesil İntel COre İ5 12500h ile oyunlarda cok iyi performans alırsınız
Hocam ciddenmi ? Birde 18k

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Selamlar. Soğutma genel olarak bu seviyelerde sorun oluyor. Özellikle sıcak bir yerde oturuyorsanız anlayabiliyorum. Monsterı artık önermiyorum. Attığınız Strix modeli kasa ve soğutma kalitesinden dolayı seçtiğinizi düşünüyorum. İşlemcisi 4. nesil olduğu için arkadaşlar pek ılımlı yaklaşmamış sanırım ancak 'Strix' istiyorsanız alınabilir. Üzerine az bir miktar ekleyip ekran kartı olarak bir üstünü tercih de edebilirsiniz linki bırakacağım. O fiyat bandındaki çoğu modele olumlu yaklaşmadığınız için tek bu modeli önermiş olacağım. Eğer isterseniz daha sonrasında işlemci ve ekran kartı olarak bir tık üst modeller önerebilirim.
Asus ROG Strix G513IE-HN065

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri