Haklısın ama internet üzerinden problem yaşamak istemiyorum .En azından burda vatan var bi nebze içim rahat olurVatandan sistem önermem çok pahalılar.
18k daha iyi sistemler bulunur.
İnternet üzerinden nasıl bir problem yaşayacaksınız mesela? Tam olarak tedirginliğinizi anlayamadım.Haklısın ama internet üzerinden problem yaşamak istemiyorum .En azından burda vatan var bi nebze içim rahat olur
Orası burasi kırık gelir çalışmaz geri göndermek ister .kargo da bisi olur kanitlayamazsin.Birilerinin geri gönderdiği ürünü yollarlar tarzı şeylerden dolayı .Istanbul da otursam gidip alırım öle de yapamıyorumİnternet üzerinden nasıl bir problem yaşayacaksınız mesela? Tam olarak tedirginliğinizi anlayamadım.
Yani siz bilirsiniz, ben çok fazla alışveriş yaptım hiç o tarz sorunlarla karşılaşmadım ama tabi size denk gelir şimdi birşey diyemem. Ama aradaki farka İstanbul'a gidip alırsınız yani o kadar fark var fiyatlarda.Orası burasi kırık gelir çalışmaz geri göndermek ister .kargo da bisi olur kanitlayamazsin.Birilerinin geri gönderdiği ürünü yollarlar tarzı şeylerden dolayı .Istanbul da otursam gidip alırım öle de yapamıyorum
Sizin site öneri sıralamanız nası olur ilk 3 içinYani siz bilirsiniz, ben çok fazla alışveriş yaptım hiç o tarz sorunlarla karşılaşmadım ama tabi size denk gelir şimdi birşey diyemem. Ama aradaki farka İstanbul'a gidip alırsınız yani o kadar fark var fiyatlarda.
Gamingen daha uygun olur ben onu kullanıyorum.Sizin site öneri sıralamanız nası olur ilk 3 için
İlk linkte ramlar single kit diyor çok onemli bisimi oGamingen daha uygun olur ben onu kullanıyorum.
İki sistem de özelleştirildi
MANTIS-5500 / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MANTIS-5500 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5500 işlemci ve ASUS tuf RTX 3060Ti 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.trEASTER-EG1 / INTEL I5-12400F / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
EASTER-EG1 oyuncu bilgisayarı INTEL i5-12400F ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
İster intel ister amd seçersen 3060ti alırsın.
hocam 2x8 gb ramler mevcut yani toplamda 16 gb ramler eğer tek 8 olsaydı performans az olurdu.İlk linkte ramlar single kit diyor çok onemli bisimi o
Sıralama yapmayacağım ama İtopya, Gaminggen, İncehesap, Sinerji bunların hepsinden sistem aldım şimdiye kadar ve hiçbirinde sorun yaşamadım.Sizin site öneri sıralamanız nası olur ilk 3 için
Çok teşekkür ediyorum yardımlarını dikkate alacağım.Ek bütçe olarak monitör alacağım onun içinde bı kaç tane monitör önerisi yazarmisin uçuk fiyat olmasın amahocam 2x8 gb ramler mevcut yani toplamda 16 gb ramler eğer tek 8 olsaydı performans az olurdu.
İlk defa sistem alacağım için çekiniyorum bıraz .En son 2017 yılında kalma leptop var. Sıkıntı yaşamaktan korkuyorum .Sıralama yapmayacağım ama İtopya, Gaminggen, İncehesap, Sinerji bunların hepsinden sistem aldım şimdiye kadar ve hiçbirinde sorun yaşamadım.
Bütçe belirtebilir misin ?monitör önerisi yazarmisin uçuk fiyat olmasın ama
4 bin diyelim ama illa 4 olacak diye bisi yok altı olursa çok iyi olurBütçe belirtebilir misin ?
4 bin diyelim ama illa 4 olacak diye bisi yok altı olursa çok iyi olur
Ips daha iyi mi oluyor genelde şuan oynanan oyunlar csgo pes valorant filanAsus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.950,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
1ms ve IPS olduğu için.
Daha renk kalitesi iyiIps daha iyi mi oluyor genelde şuan oynanan oyunlar csgo pes valorant filan