18 Yaşından Küçük Biri Telefonunun Pasaport Kaydını Nasıl Yapabilir

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Arkdaşlar Gürcistan Batum'a gideceğim bayiden iphone alacağım. Batum'a tek başıma gideceğim ve 18 yaşından küçüğüm. Aldığım telefonu 120 gün içinde kayıt ettirmem gerekiyor fakat bu işlemi 18 yaşından küçük kendi pasaportumla yapabilir miyim. Sim kartı alman gerek,telefonu kullanan kişinin hattı olması lazım dediler. Benim şuanda kullandığım sim annemin üzerine fakat o yurtdışına gelmeyecek.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Arkdaşlar Gürcistan Batum'a gideceğim bayiden iphone alacağım. Batum'a tek başıma gideceğim ve 18 yaşından küçüğüm. Aldığım telefonu 120 gün içinde kayıt ettirmem gerekiyor fakat bu işlemi 18 yaşından küçük kendi pasaportumla yapabilir miyim. Sim kartı alman gerek,telefonu kullanan kişinin hattı olması lazım dediler. Benim şuanda kullandığım sim annemin üzerine fakat o yurtdışına gelmeyecek.
Senin yerine annen gitsin. Kimin pasaportuna kayit yapilacaksa sim kartlari da pasaport sahibinin adina cikiyor

KS

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Gitme kardeşim. iPhone olmadan olmuyormu bu dunya 🙂
Sonuçta genciz, istediğimiz şeyler var. Sadece iPhone için gitmiyorum. Aynı zamanda orada tatil de ucuza geliyor. E şimdi de boş duracağıma çalışacağım. Kazandığım parayla da telefon alacağım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri