dip ses sorunu vs yaşar mıyım ? valorant lol gibi oyunlar oynuyorum gfwAlınabilir diye düşünüyorum. Bu fiyat civarında iyi bir kulaklık.
Bu kulaklık için bu sorunu hiç duymadım. Cloud II için dip ses sorunu bahsediliyordu ama bu kulaklık ondan da iyi diye biliyorum.dip ses sorunu vs yaşar mıyım ? valorant lol gibi oyunlar oynuyorum gfw
Anladım hocam mikrofon tewstine bakayım biBu kulaklık için bu sorunu hiç duymadım. Cloud II için dip ses sorunu bahsediliyordu ama bu kulaklık ondan da iyi diye biliyorum.
hocam cloud core naısldır mic vs çünkü yayında kullnacağım birde terletirmi çok ? kalbimde blachshark v2 pro varda :Hocam bunlara da bakmanizi oneririm. Wireless cok büyük rahatlik.
![]()
HyperX Cloud Core Wireless HHSC1C-CG-BK/G Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud Core Wireless HHSC1C-CG-BK/G Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud Core Wireless HHSC1C-CG-BK/G Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.276,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 CA-9011202-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 CA-9011202-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 CA-9011202-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz özelliklerini incele, 3.699,03...www.akakce.com
3k bandina kadar cikacaksaniz Corsair Virtuoso oneririm. Mikrofonu o kadar erotik ki foskfkakfkw. Daha dün aldim discordta arkadaslar bu nasil mikrofon diyor. Direk butun sesi iletiyorhocam cloud core naısldır mic vs çünkü yayında kullnacağım birde terletirmi çok ? kalbimde blachshark v2 pro varda :![]()
Oyun performansı nasıldır3k bandina kadar cikacaksaniz Corsair Virtuoso oneririm. Mikrofonu o kadar erotik ki foskfkakfkw. Daha dün aldim discordta arkadaslar bu nasil mikrofon diyor. Direk butun sesi iletiyor
cok iyi. ses kalitesi baya üstdüzeyOyun performansı nasıldır
Blackshark v2 pro içinize sindiyse başka kulaklığa bakmayın derim. Bu fiyatlara en iyi kulaklıkhocam cloud core naısldır mic vs çünkü yayında kullnacağım birde terletirmi çok ? kalbimde blachshark v2 pro varda :![]()
Hocam dipses felan var mı? Çok kullanan yok deneyimlerinizi konu açıp paylaşırsanız sevinirim3k bandina kadar cikacaksaniz Corsair Virtuoso oneririm. Mikrofonu o kadar erotik ki foskfkakfkw. Daha dün aldim discordta arkadaslar bu nasil mikrofon diyor. Direk butun sesi iletiyor