- Tepki
- 12
Yeterince rahat olan ve terletmeyen bir oyun koltuğu arıyorum.
Bütçe: 1800
Bütçe: 1800
![]()
Türksit Çağrı Oyuncu Koltuğu Gri Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Türksit Çağrı Oyuncu Koltuğu Gri fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Türksit Çağrı Oyuncu Koltuğu Gri özelliklerini incele, 3.220,31 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu fiyata çok kaliteli bir şey
Neyi ima etmeye çalıştınız tam anlamadım da![]()
Türksit Çağrı Oyuncu Koltuğu Gri Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Türksit Çağrı Oyuncu Koltuğu Gri fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Türksit Çağrı Oyuncu Koltuğu Gri özelliklerini incele, 3.220,31 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu fiyata çok kaliteli bir şey beklememek lazım
Ürün için diyorum çok kaliteli değil
Neyi ima etmeye çalıştınız tam anlamadım da
Yeterince rahat olan ve terletmeyen bir şey aradığınız içi çok kaliteli bir ürün yok bu bütçede.Neyi ima etmeye çalıştınız tam anlamadım da
Dediğim gibi zaten YETERİNCE. Bu fiyata göre yeterince rahat olan ve terletmeyen demek istemiştimYeterince rahat olan ve terletmeyen bir şey aradığınız içi çok kaliteli bir ürün yok bu bütçede.
İşinizi görür diye tahmin ediyorumDediğim gibi zaten YETERİNCE. Bu fiyata göre yeterince rahat olan ve terletmeyen demek istemiştim