Forumdaki bir arkadaş paylaşmış bu sistemi bende satın almayı düşünüyorum ama aklıma birşey takıldı. ASUS PRIME B550M-A anakarta yükseltip alıcam ama psuyuda 750W 80+ yükseltmeli miyim yoksa yeterli olur mu? Ek olarak ileride işlemciyi intel kısmına yükseltme ihtimalim var bu anakart yeterli olurmu 13.nesil için? Ben grafik tasarım mezunuyum sistemi hem grafik tasarım için hem yazılım için(uygulama,web sitesi ve oyun alanında kodlamayla ilgiliyim üniversitede yazılım okuyorum) hemde fps oyunları ve pes için kullanacağım.Bu sistem yapacağım işleri göz önüne alırsak benim için yeterli olur mu? Önereceğiniz başka bir sistem olursa da çok iyi olur. (Tek tek toplamayada okeyim)
www.gaming.gen.tr

MONZA-3060Ti / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-3060Ti oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 3500 işlemci ve ASUS tuf RTX 3060Ti 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.