- Tepki
- 10
sizce ayrı ayrı 2 adet 1 tb mi düz 1 adet 2 tb mi
2 tb m2 2 tb ssdsizce ayrı ayrı 2 adet 1 tb mi düz 1 adet 2 tb mi
hocam anlamadim ama haklisiniz2 tb m2 2 tb ssd
Yani mantıksal olarak baktığında madem 2 slotun var neden ikisini de dolduruyorsun 2tb alma niyetin varsa? Yarın öbür gün diğerine de 1 tb atarsınsizce ayrı ayrı 2 adet 1 tb mi düz 1 adet 2 tb mi
Genelde herkesin oyun anlayışı açık değil ben hikayeli oyun çok oynamam genelde fps tarzı o yüzden bana 1 tb yetiyorYani mantıksal olarak baktığında madem 2 slotun var neden ikisini de dolduruyorsun 2tb alma niyetin varsa? Yarın öbür gün diğerine de 1 tb atarsınMillet 1tb hatta 500gb ile nasıl idare ediyor anlamıyroum zaten. bende 5tb var 2tb fix doludur. Herhalde millet 1-2 oyunu aynı anda yükleyebiliyor sadece
garip
aynen zaten mc cs volo lol den başka oyun oynamayanalra yeter. Aksi taktirde AAA oyunlara baktığında 100gb falan.Bende cs oynuyorum ama oyun haricinde 3 4 oyunu beraber oynamak en azından bazıları kafa dağıtmalıp başka türlerle birlikte götürmek daha eğlenceli oluyor.Genelde herkesin oyun anlayışı açık değil ben hikayeli oyun çok oynamam genelde fps tarzı o yüzden bana 1 tb yetiyor
Ben valo r6 csgo apex lol forza ve call of duty oynuyorum 1tb yetiyoraynen zaten mc cs volo lol den başka oyun oynamayanalra yeter. Aksi taktirde AAA oyunlara baktığında 100gb falan.Bende cs oynuyorum ama oyun haricinde 3 4 oyunu beraber oynamak en azından bazıları kafa dağıtmalıp başka türlerle birlikte götürmek daha eğlenceli oluyor.
Hocam şimdi 2tb mi alayimBen valo r6 csgo apex lol forza ve call of duty oynuyorum 1tb yetiyor
Evet bence direk 2tb al, boşu boşuna anakartta diğer portunu doldurma. Zamanı gelir oraya da alırsın.Hocam şimdi 2tb mi alayim