- Tepki
- 9
Selamlar başlıkta da bahsettiğim gibi fiyat performans olarak oyun icin m2ssd önerebilirmisiniz
Selamlar başlıkta da bahsettiğim gibi fiyat performans olarak oyun icin m2ssd önerebilirmisiniz
Eyvallah hocam bide sistem de zaten bitane SSD var sence bitane daha takmak mantıksız mı olur yoksa iyimi![]()
Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.199,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yetersiz geliyorsa takmak mantıksız değil. SSD yerine 1TB HDD de alınabilir.Eyvallah hocam bide sistem de zaten bitane SSD var sence bitane daha takmak mantıksız mı olur yoksa iyimi
Yani ondan sordum kesin almayı düşünüyorum da ya m2ssd yada HDD ama HDD araştırdığımda FPS dropu falan oluyor diyorlar yasarmiyim öyle bir sıkıntıYetersiz geliyorsa takmak mantıksız değil. SSD yerine 1TB HDD de alınabilir.
HDD eskidiği zaman bazı oyunlarda olabilirYani ondan sordum kesin almayı düşünüyorum da ya m2ssd yada HDD ama HDD araştırdığımda FPS dropu falan oluyor diyorlar yasarmiyim öyle bir sıkıntı
O zaman SSD almamcdaha mantıklıHDD eskidiği zaman bazı oyunlarda olabilir
Bütçe nedir ?O zaman SSD almamcdaha mantıklı
En yüksek 1500 çıkabilirim ama 200 TL gibi ufak oynama da yapabilirimBütçe nedir ?
Bence de çünkü bazı oyunlar sistem gereksinimlerin de oyunun SSD kurulmasını tavsiye ediyor artık.O zaman SSD almamcdaha mantıklı
Tamamdır hocam önerdiğiniz iyi gibi sanki o fiyat bandindaBence de çünkü bazı oyunlar sistem gereksinimlerin de oyunun SSD kurulmasını tavsiye ediyor artık.
O fiyat bandında daha kaliteli ürün yokTamamdır hocam önerdiğiniz iyi gibi sanki o fiyat bandinda
Eyvallah hocam teşekkür ederimO fiyat bandında daha kaliteli ürün yok
Rica ederimEyvallah hocam teşekkür ederim