Öneri 1Tb Sata SSD Önerisi

zxq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
GIGABYTE A520M K V2 anakarta sahibim. SSD'yi yalnızca oyunlar için kullanacağım. Bazı forumlarda, M.2 SSD'lerin dönüştürücü ile SATA bağlantısı üzerinden kullanmak daha mantıklı diyorlar. Bu yöntem ne kadar mantıklı ve sağlıklı bir çözümdür?

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
736
GIGABYTE A520M K V2
Tek yuva M.2 slotu görülüyor. Bu yuva dolu mu* Takılı bir m.2 ssd olupta ikincisini almak istiyorsunuz?

1 x M.2 connector (Socket 3, M key, type 2280 SATA and PCIe 3.0 x4/x2 SSD support)
PCIe Gen3 x4 M.2

KS

zxq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
GIGABYTE A520M K V2
Tek yuva M.2 slotu görülüyor. Bu yuva dolu mu* Takılı bir m.2 ssd olupta ikincisini almak istiyorsunuz?

1 x M.2 connector (Socket 3, M key, type 2280 SATA and PCIe 3.0 x4/x2 SSD support)
PCIe Gen3 x4 M.2
Anakartımda M.2 slotu dolu ve yeni bir SATA SSD almak istiyorum. Ancak bazı forumlarda, dönüştürücü kullanarak SATA portuna M.2 SSD takmanın daha mantıklı olduğu söyleniyor. Bu yöntemin ne kadar mantıklı olduğunu merak ediyorum.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
GIGABYTE A520M K V2 anakarta sahibim. SSD'yi yalnızca oyunlar için kullanacağım. Bazı forumlarda, M.2 SSD'lerin dönüştürücü ile SATA bağlantısı üzerinden kullanmak daha mantıklı diyorlar. Bu yöntem ne kadar mantıklı ve sağlıklı bir çözümdür?

sata ssd fiyatlari ucmus hatta m2 ssd fiyatlarina satiliyor sasirdim acikcasi. ben de bu urunun 512gbligi vardi aldigim donem fiyati baya uygundu 3yil kullanip arkadasima verdim saglik 96 idi verdigimde. tecrubemi paylasayim dedim, iyi forumlar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri