Öneri 2-3K Koltuk Önerisi

God Kebap

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
ARkadaşlar merhaba

bana koltuk lazım ama bir türlü karar veremiyorum oyuncu koltuğu mu alsam yoksa ofis koltuğumu
önerilerinizi bekliyorum

güzel koltukların linklerini alırım <3

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
KS

God Kebap

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
hawk fab
iyi arttırabilirim fiyatr

goktancelik

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
49
Hawk fab modelini kullanıyorum amazon bahar fırsatlarında almıştım 3399 a yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum
Bel yastığı çok rahat ama kafa yastığı biraz rahatsız ve sert zamanla yumuşarmı bilemiyorum ona alışamadım
Koltuk kumaş olduğundan dolayı terletmez yapıda
Kolçakları biraz güven vermedi açıkçası yaslanırken sanki yaslanmaya devam edersem kırılacak gibi bir hissiyat var (yapılı olduğumdan dolayı olabilir bilemiyorum)
Kendi fikrime göre 10 üzerinden bu fiyat ve kaliteye göre 8.5 verebilirim.

goktancelik

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
49
195 93 kiloyum koltuk tam oldu diyebilirim bana sana daha rahat bir şekilde olacaktır.

1 80 cm 65 kg

linkini atabilirmisin

şuan en ucuz n11 de satıcı hawkın kendisi zaten
v1 v2 v3 diye gidiyor aralarında sadece renk farkı var başka bir fark yok ben siyah olanını tercih etmiştim

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
892
Hawk fab modelini kullanıyorum amazon bahar fırsatlarında almıştım 3399 a yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum
Bel yastığı çok rahat ama kafa yastığı biraz rahatsız ve sert zamanla yumuşarmı bilemiyorum ona alışamadım
Koltuk kumaş olduğundan dolayı terletmez yapıda
Kolçakları biraz güven vermedi açıkçası yaslanırken sanki yaslanmaya devam edersem kırılacak gibi bir hissiyat var (yapılı olduğumdan dolayı olabilir bilemiyorum)
Kendi fikrime göre 10 üzerinden bu fiyat ve kaliteye göre 8.5 verebilirim.
bu fiyatta ki neredeyse bütün koltukların kolcakları öyle. kalitesiz değil fiyat acısından sunulan malzeme bu şekilde.

hawk gayet güzel onun dışında exvega anromeda bakabilirsiniz görünüş olarak kimine göre daha güzel bide kolcak kısımları da süngerli

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri