2.5" Ssd Tavsiyesi

TatarOğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
213
Merhaba Arkadaşlar. Asus prime B660m k D4 Anakart Anakart, İki adet m2 ssd slotu ikisi de aktif kullanıyorum. Kasa Corsair icue 4000x rgb yan kısımda iki adet 2.5" lik ssd yeri var ana kartım ve corsair 750w psu için 2 adet 1 tb ve üzeri Ssd tavsiyelerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler. Bu ssd yi birini foto ve video için diğerini de oyun için kullanacağım.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Merhaba Arkadaşlar. Asus prime B660m k D4 Anakart Anakart, İki adet m2 ssd slotu ikisi de aktif kullanıyorum. Kasa Corsair icue 4000x rgb yan kısımda iki adet 2.5" lik ssd yeri var ana kartım ve corsair 750w psu için 2 adet 1 tb ve üzeri Ssd tavsiyelerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler. Bu ssd yi birini foto ve video için diğerini de oyun için kullanacağım.

KS

TatarOğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
213
NVME ve sata ssd fiyatları neredeyse aynı, sata ssd almak yerine nvme ssd için ASUS HYPER M.2 X16 GEN 4 CARD gibi genişletici alıp ileriye dönük ssd almanız daha iyi olacaktır.
Haricen mi kullanacağım hocam peki bunu? Nasıl anlamadım bu konuya uzağım biraz

Aldığım ikinci m2 ile aynı fiyatta resmen hocam fiyatı 🙂okuma yazma hızına göre güzel fiyatı fakat bana biraz yüksek. Teşekkürler

Agnostique

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
Haricen mi kullanacağım hocam peki bunu? Nasıl anlamadım bu konuya uzağım biraz

Aldığım ikinci m2 ile aynı fiyatta resmen hocam fiyatı 🙂okuma yazma hızına göre güzel fiyatı fakat bana biraz yüksek. Teşekkürler
Mesajdaki ürünü alarak anakarta +4 adet daha nvme ssd slotu kazandırmış oluyorsunuz özetle

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri