varmi baska hocam marka tanidik gelmedi pek ısınamadımFazla birşey beklememek gerekir ama gündelik kullanım için yeterli olur.
![]()
Realme C11 2021 32 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Realme C11 2021 32 GB fiyatları 2.894,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Realme C11 2021 32 GB özelliklerini incele, 59 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Marka kötü değildir, ürün de iş görür. Ayrıca bu fiyata adam sıfır cihaz bulmak zor yani fazla seçenek yok.varmi baska hocam marka tanidik gelmedi pek ısınamadım
hocam iyi bir telefon kaca olur mesela ona oneriniz var mi fp oyle tek seferde alalim ugrastirmasin kendim redmi note 8 kullaniyorum 1600 e almistim o bile 4k olduMarka kötü değildir, ürün de iş görür. Ayrıca bu fiyata adam sıfır cihaz bulmak zor yani fazla seçenek yok.
İyi bir telefon ve fp demek için en uygun cihazlardan biri https://ty.gl/c4tec1a4nt redmi note 9 bence.hocam iyi bir telefon kaca olur mesela ona oneriniz var mi fp oyle tek seferde alalim ugrastirmasin kendim redmi note 8 kullaniyorum 1600 e almistim o bile 4k oldu