2 BİN TL YE KADAR WİRELESS GAMİNG KULAKLIK

fre993

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Aşağıdaki ürün alınabilir.

KS

fre993

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Aşağıdaki ürün alınabilir.

bu daha iyi mi articten

p1casso

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
bu daha iyi mi articten
Corsair Void Elite (Kablolu) kullanıcısı olarak ses açısından kulaklığın çok iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ancak kulaklık pedleri ve kafa üstü pedler aşırı tozlanma ve kirlenmeye müsait. Ayrıca kulaklık gerçekten çok büyük ve terletme yapmasada yüksek sıcaklıkla kaşındırmaya yol açıyor. Mikrofonu çıkarılabilir değil, bir süre sonra yalama yapacak ve sürekli siz kaldırsanız dahi kendiliğinden düşecek. Ben kendim Razer Barracuda X (2021) almaya karar verdim, Arctis 1'le neredeyse aynı kulaklık olduğu söyleniyor ama Arctis 1 2019 model ve gidip denediğimde çok beğenmemiştim. Ayrıca şu linkte daha ucuz bulabilirsiniz :

KS

fre993

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
ksek sıcaklıkla kaşındırmaya yol açıyor. Mikrofonu çıkarılabilir değil, b
Corsair Void Elite (Kablolu) kullanıcısı olarak ses açısından kulaklığın çok iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ancak kulaklık pedleri ve kafa üstü pedler aşırı tozlanma ve kirlenmeye müsait. Ayrıca kulaklık gerçekten çok büyük ve terletme yapmasada yüksek sıcaklıkla kaşındırmaya yol açıyor. Mikrofonu çıkarılabilir değil, bir süre sonra yalama yapacak ve sürekli siz kaldırsanız dahi kendiliğinden düşecek. Ben kendim Razer Barracuda X (2021) almaya karar verdim, Arctis 1'le neredeyse aynı kulaklık olduğu söyleniyor ama Arctis 1 2019 model ve gidip denediğimde çok beğenmemiştim. Ayrıca şu linkte daha ucuz bulabilirsiniz :

teşekkür ederim güzel yorumun bilgilendirmen için birde bi arkadaşım bunu demişti ama

p1casso

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
teşekkür ederim güzel yorumun bilgilendirmen için birde bi arkadaşım bunu demişti ama

aynen bu kulaklığa da bakmıştım fiyat olarak en ucuzuydu 1050-1100 liraya satılmıştı Amazon'da. Yabancı kullanıcı yorumlarında kulaklığın cloud 2 modeline göre küçük olduğunu, bu yüzden uzun süreli kullanımlarda kesinlikle baş ağrısına yol açacağını söyleyen vardı. Deneme fırsatım olmadı, sadece online olarak satılan bir ürün. Kafası biraz büyük biri olarak bana göre olmayacağını düşündüm :D . Ancak ses açısından kullanıcılar olumlu yorum yapmışlar.

KS

fre993

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
o zaman 2 si arasında bir seçim yapacağım gibi duruyor

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
KS

fre993

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6

uzun düşünmeler ve araştırmalar sonucu bunu almaya karar verdim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri