Öneri 2.El 3060 Ti Ekran Kartı Önerisi

skyrx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar 3060 Ti ikinci el alacağım temiz FurMark'ta falan neye bakmam lazım kaç dereceyi geçmemeli başka hangi testleri yapmam lazım ve MSI Twin MSI Gaming X Gigabyte 3 fanlı Aorus Elite bunların hangisini tavsiye edersiniz.

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Arkadaşlar 3060 Ti ikinci el alacağım temiz FurMark'ta falan neye bakmam lazım kaç dereceyi geçmemeli başka hangi testleri yapmam lazım ve MSI Twin MSI Gaming X Gigabyte 3 fanlı Aorus Elite bunların hangisini tavsiye edersiniz.
3060 ti larda bana göre en iyisi asus tuf 3 fanlı furmak testi yeterli olur gibi 10dk yapsanız yeter 8msa da 60 derecelerde ise kart güzeldir 70 yukarsı ise uzaklaşın bu arada kartın kutusunu faturasını garnatişsini sorun ve nereden aldığını sorun amazon jb ise yine almayın miniglidir

KS

skyrx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Amazon jbye niye oyle dedinizcok var piyasada mining kilidi acik kartlarmi satiyo orda acaba

KS

skyrx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Garanti zaten 2 sene hocam tr cihazlari daha pahali 3 5 ay garantisi kalmis hep bi tane buldum 1.5 senelik yurtdisi gene faturali kutulu gigabyte 3060ti pro 8g 3 fanlı kartın arkası acilmamis butun testlere acik.oldugunu soyluyo 6000e birakiyo ne dusunuyosunuz

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Garanti zaten 2 sene hocam tr cihazlari daha pahali 3 5 ay garantisi kalmis hep bi tane buldum 1.5 senelik yurtdisi gene faturali kutulu gigabyte 3060ti pro 8g 3 fanlı kartın arkası acilmamis butun testlere acik.oldugunu soyluyo 6000e birakiyo ne dusunuyosunuz
düşünülebilir ama garanti bir işinize yaramıycak olsa bile jb ürünleri ming olasılığı çok yüksek ona göre düşünün derim
6000 üstüne biraz ekleyip yurt içi garantili almanızı tavsiye ederim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri