2.El 3070 Ti Alınır Mı ?

Ravenloft

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Bu fiyata 1 aylık bir 3070ti çok şüphe uyandırıyor. Açıkçası ben tereddüt ederim. Fatura,garanti belgesi, test sonuçları vs iste satıcıdan. Bak bakalım ne kadar tutarlı belgeler.

KS

M.Hamza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
bu fiyatlara imkansız.

Kesin bi olay vardır

kimiki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
120
bu fiyatlara imkansız.

Kesin bi olay vardır
Hocam bende vatandan alınma kutulu faturalı 3080 ftw3 var 10k ya bıraktığım halde alan olmamıştı. Garantisi var ama termal padleri ve macunu değiştiği için yaklaşmıyorlar sanırım. (bu arada satılmaması benim için daha iyi :))

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Bi sorun ya da bisey olduguna yemin ederim ama kanitlayamam. Rtx 3060 parasina satiyor baskasini kandirsin

Hocam bende vatandan alınma kutulu faturalı 3080 ftw3 var 10k ya bıraktığım halde alan olmamıştı. Garantisi var ama termal padleri ve macunu değiştiği için yaklaşmıyorlar sanırım. (bu arada satılmaması benim için daha iyi :))
Eğer siz degistirdiyseniz ve degistirirken garanti kagidini cikarttiysaniz bende almazdim. Ici acilmis karti ne olursa olsun almam.

kimiki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
120
Bi sorun ya da bisey olduguna yemin ederim ama kanitlayamam. Rtx 3060 parasina satiyor baskasini kandirsin

Eğer siz degistirdiyseniz ve degistirirken garanti kagidini cikarttiysaniz bende almazdim. Ici acilmis karti ne olursa olsun almam.
Tabii o sizin düşünceniz birşey diyemem. Evga içi açılsa bile garanti kapsamına alıyor fakat ben ilana garantisi yok olarak düşünülmesi gerektiğini de yazmıştım. Eskiden benim de düşüncem o şekildeydi fakat belli bir noktadan sonra önemi olmadığını anladım. Benim 1.5 sene boyunca garantisi bozulmasın diye el bebek gül bebek baktığım bir kartı , satın aldığı anda gözümün önünde içini açıp macun değiştiren bir alıcı gördüm. O kadar para verdiğimiz ürünler (genel olarak herşey) sanki kiralıkmış gibi davranmak zorunda kalıyoruz , sahiplik hissi olmuyor. Adam ürün daha serin ve sessiz çalışacak, niye garantiyle uğraşacağım benden kötü yapacakları halde demişti hak verdim.

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
ürün yurt dışı olabilir sorun faturasını garantsiini isteyin furmak testi yapın herşeyi var ise testleride iyi ise alınır

KS

M.Hamza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Teşekkürler arkadaşlar, her türlü testi yapsam da bu yorumlardan sonra içim kesinlikle rahat etmez o yüzden boş veriyorum :)

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
İkinci el kart alınmazz nokta konu kapanmıştır :D

AkiltosBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84
Hocam büyük ihtimalle mining ekran kartı bu çünkü kullanıcının diğer ilanlarına baktığınızda mining yapılmış 3070 ti satıyor. Büyük ihtimalle buda onlardan birisi fiyatının düşük olmasıda bu olabilir.

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri