Hocalarım merhaba,
2.el 3070 ti bu fiyata alınır mı ?
Teşekkürler
Teşekkürler
Mesaj attım hocam soracağım.Bu fiyata 1 aylık bir 3070ti çok şüphe uyandırıyor. Açıkçası ben tereddüt ederim. Fatura,garanti belgesi, test sonuçları vs iste satıcıdan. Bak bakalım ne kadar tutarlı belgeler.
Hocam bende vatandan alınma kutulu faturalı 3080 ftw3 var 10k ya bıraktığım halde alan olmamıştı. Garantisi var ama termal padleri ve macunu değiştiği için yaklaşmıyorlar sanırım. (bu arada satılmaması benim için daha iyibu fiyatlara imkansız.
Kesin bi olay vardır
Bi sorun ya da bisey olduguna yemin ederim ama kanitlayamam. Rtx 3060 parasina satiyor baskasini kandirsinHocalarım merhaba,
Teşekkürler
Eğer siz degistirdiyseniz ve degistirirken garanti kagidini cikarttiysaniz bende almazdim. Ici acilmis karti ne olursa olsun almam.Hocam bende vatandan alınma kutulu faturalı 3080 ftw3 var 10k ya bıraktığım halde alan olmamıştı. Garantisi var ama termal padleri ve macunu değiştiği için yaklaşmıyorlar sanırım. (bu arada satılmaması benim için daha iyi)
Tabii o sizin düşünceniz birşey diyemem. Evga içi açılsa bile garanti kapsamına alıyor fakat ben ilana garantisi yok olarak düşünülmesi gerektiğini de yazmıştım. Eskiden benim de düşüncem o şekildeydi fakat belli bir noktadan sonra önemi olmadığını anladım. Benim 1.5 sene boyunca garantisi bozulmasın diye el bebek gül bebek baktığım bir kartı , satın aldığı anda gözümün önünde içini açıp macun değiştiren bir alıcı gördüm. O kadar para verdiğimiz ürünler (genel olarak herşey) sanki kiralıkmış gibi davranmak zorunda kalıyoruz , sahiplik hissi olmuyor. Adam ürün daha serin ve sessiz çalışacak, niye garantiyle uğraşacağım benden kötü yapacakları halde demişti hak verdim.Bi sorun ya da bisey olduguna yemin ederim ama kanitlayamam. Rtx 3060 parasina satiyor baskasini kandirsin
Eğer siz degistirdiyseniz ve degistirirken garanti kagidini cikarttiysaniz bende almazdim. Ici acilmis karti ne olursa olsun almam.
Her türlü dolandırıcılık yöntemi var ve arttı dikkatli olun.Hocalarım merhaba,
Teşekkürler
Dolandırıcı olabiliHocalarım merhaba,
Teşekkürler
Hocam büyük ihtimalle mining ekran kartı bu çünkü kullanıcının diğer ilanlarına baktığınızda mining yapılmış 3070 ti satıyor. Büyük ihtimalle buda onlardan birisi fiyatının düşük olmasıda bu olabilir.Hocalarım merhaba,
Teşekkürler
Hocam büyük ihtimalle mining ekran kartı bu çünkü kullanıcının diğer ilanlarına baktığınızda mining yapılmış 3070 ti satıyor. Büyük ihtimalle buda onlardan birisi fiyatının düşük olmasıda bu olabilir.
Evet ahahah
LolllF:FD:FD:F
kartların ilanı burda mining patladı