alınır yani değil miyeni seri geldiği için 6750xt ve üstüne kimse bakmıyor ondan
alınır gözün kapalıalınır yani değil mi
Bütçen yok ise 2. el her zaman mantıklı, kişinin hesabına baktım sistem ile birlikte de satıyor mining card olma ihtimali daha düşük ısı değerleri yüksek değil ise alabilirsin.
hangi testleri yapmalıyımalınır gözün kapalı
Furmark testi yeterli olur sıcaklık testi için, ne kadar uzun yapılırsa test o kadar sağlıklı sonuç elde edersin.hangi testleri yapmalıyım
Hocam zaten elden alacaksanız @EymenO. dediği gibi teste sokunca anlarsanız duruma göre alırsın yine de her ihtimale karşı bandrol kısımlarını kontrol edin açılmış mı açılmamış diye.
ekran kartı 300 w tdp çekiyor. işlemci ise 65w tdp çekiyor bir sorun olmaz. bende 3090 suprim x 5800x var 750w ile sorunsuz kullanıyorum.hocam 750 watt yeterli olurmu 7600 ve 6900xt için
650 bile yeterli olurhocam 750 watt yeterli olurmu 7600 ve 6900xt için
Uranyum 235 ile reaksiyon verdim650 bile yeterli olur
Uranyum 235 ile reaksiyon verdim
650 bile yeterli olur
kartta 8+8+8 varmış bilmiyordum 6+8 yeter sanıyordum padon hocamdünkü olay için hem sorduğu sorun soru bize komik gelmişti hem de mantıksız kalıyordu o para daha iyi bir şekil harcanabilirdi ondan dolayı böyle dedikEkli dosyayı görüntüle 26217
bu yüzden sormuştum hocam
24 pin atx çıkışı besler mikartta 8+8+8 varmış bilmiyordum 6+8 yeter sanıyordum padon hocamdünkü olay için hem sorduğu sorun soru bize komik gelmişti hem de mantıksız kalıyordu o para daha iyi bir şekil harcanabilirdi ondan dolayı böyle dedik