BakacağımMerhaba arkadaşlar, bütçem 10k İzmir'de olması lazım oyun ve yazılım için kullanacağım şimdiden teşekkürler.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...tebook-monster-tulpar-laptop-1040997228/detay İzmir'de 2*8 ram olması da iyi işinizi görür gibiMerhaba arkadaşlar, bütçem 10k İzmir'de olması lazım oyun ve yazılım için kullanacağım şimdiden teşekkürler.
O meşhur soruyu soran olmamış kasa toplayalım hocam o fiyata ?Merhaba arkadaşlar, bütçem 10k İzmir'de olması lazım oyun ve yazılım için kullanacağım şimdiden teşekkürler.
Sanırım üni öğrencisi.O meşhur soruyu soran olmamış kasa toplayalım hocam o fiyata ?![]()
Bende üniversite zamanı o sebeple aldım sonra hiçbir işe yaramayinca üzüldüm, sattım maksat arkadaş üzülmesin emin olmak lazımSanırım üni öğrencisi.
Bencede küçük mini kasa toplayacaksın onu götüreceksin ama onlarda fiyat olarak uçmuş.Bende üniversite zamanı o sebeple aldım sonra hiçbir işe yaramayinca üzüldüm, sattım maksat arkadaş üzülmesin emin olmak lazım
Çözüm bulunur hocam, varsa önce sorunu öğrenelimBencede küçük mini kasa toplayacaksın onu götüreceksin ama onlarda fiyat olarak uçmuş.
Kullanıcı görmedi daha afk birazdan gelir.Çözüm bulunur hocam, varsa önce sorunu öğrenelim![]()
Kasada olur hocamO meşhur soruyu soran olmamış kasa toplayalım hocam o fiyata ?![]()
Bütçe monitör için mi 10 k hocam yoksa sadece kasa için mi ? Başlığı da düzenlemekte fayda var laptop yerine bilgisayar yazarsanız daha güzel tavsiyeler de gelebilirKasada olur hocam
Monitör için hocamBütçe monitör için mi 10 k hocam yoksa sadece kasa için mi ? Başlığı da düzenlemekte fayda var laptop yerine bilgisayar yazarsanız daha güzel tavsiyeler de gelebilir
Parçaları ayrı şekilde söylesek birleştirme imkanınız var mı yoksa sadece hazır sistem + monitör şeklinde mi istiyorsunuz hocam ?Monitör için hocam
Hazır daha iyi olur ancak parçada olurParçaları ayrı şekilde söylesek birleştirme imkanınız var mı yoksa sadece hazır sistem + monitör şeklinde mi istiyorsunuz hocam ?
Hocam listelemeye başladım lakin bu bütçe ile diğer parçalar ön planda kalıyor ve ekran kartı olarak rx6400 seçeneği kalıyor, iyi haber şu ilerde bir ekran kartı güncellemesiyle sistem daha da performanslı olur lakin 10 k bütçe ile yerinizde olsam 2. ele yönelirdim. @Çağdaş Işık hocam, yanlış yönlendirme yapmak istemem müsaitseniz bi bakabilir misiniz 10 k bütçe için 6400 lü hazırladığım sisteme h510m anakart, 10100f işlemci, dark maxima kasa ekledim ama işin içinden çıkılmıyor monitör olarak en uygun alttaki ürünü buldum ama doğru yerden bir türlü kısamadım sistemi:Hazır daha iyi olur ancak parçada olur
Hocam kısılacak bir tarafı kalmamış gibi.Hocam listelemeye başladım lakin bu bütçe ile diğer parçalar ön planda kalıyor ve ekran kartı olarak rx6400 seçeneği kalıyor, iyi haber şu ilerde bir ekran kartı güncellemesiyle sistem daha da performanslı olur lakin 10 k bütçe ile yerinizde olsam 2. ele yönelirdim. @Çağdaş Işık hocam, yanlış yönlendirme yapmak istemem müsaitseniz bi bakabilir misiniz 10 k bütçe için 6400 lü hazırladığım sisteme h510m anakart, 10100f işlemci, dark maxima kasa ekledim ama işin içinden çıkılmıyor monitör olarak en uygun alttaki ürünü buldum ama doğru yerden bir türlü kısamadım sistemi:
![]()
ViewSonic VX2458-MHD 23.6" 144Hz 1ms FreeSync Full HD Monitör Fiyatı - Trendyol
ViewSonic VX2458-MHD 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bende kalakaldım öyle, @Ceys hocam dilerseniz listeyi tamamlar gönderirim ama 10 k bütçe için benim içime sinmedi açıkçası. Ya bütçeyi artıralım ya da 2.ele yönelelim diğer türlü performanstan hayli kısacağız fiyatlar aşırı pahalı durumda malesef.Hocam kısılacak bir tarafı kalmamış gibi.
İzmir için ilanlara musait bir boşlukta bakacağım hocam ilginizi ceken bir ilan olursa siz de iletebilirsiniz2.ele yönelelim hocam